Hesabım
    Yeni Nesil "Hellboy"dan Poster Var!

    Yeni nesil "Hellboy" uyarlamasından poster ve fragman müjdesi geldi.

    Hellboy: Rise of the Blood Queen'den yeni poster var. Hellboy'un karizmatik bir bakışla poz verdiği posterde, "Şeytanların da kendi şeytanları vardır" yazısını görüyoruz. Bu kez ikonik kurgusal karakteri, Stranger Things'in Jim Hopper'ı olarak tanınan Amerikalı oyuncu David Harbour canlandırıyor.

    Dark Horse Comics çizgi roman serisinden beyaz perdeye uyarlanan film, ilk kez 1993'te San Diego Comic-Con Comics'in 2. sayısında okurlarla buluşan karakteri bir kez daha beyaz perdeye taşıyor. Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro'nun vizyonuyla iki kere beyaz perdeye taşınan karakter, daha önce usta oyuncu Ron Perlman ile beyaz perdede hayat bulmuştu.

    Senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği Cehenneme Bir Adım ve Doomsday filmlerinden aşina olduğumuz Neil Marshall'ın yönetmen koltuğunu üstleneceği yeniden uyarlama, del Toro'nun vizyonundan daha karanlık bir yapıda olacak. yeniden uyarlamanın senaryosunda, çizgi romanların yaratıcısı Mike Mignola ile birlikte Haunted yazarı Andrew Cosby ve Buffy The Vampire Slayer dizisinin senaristi Christopher Golden'ın imzası bulunuyor.

    henüz bir bebekken Nazi okültistler tarafından açılan bir boyut kapısından, istenmeden dünyaya getirilen iblis Hellboy'un yeni beyaz perde macerasında kadro da bir hayli geniş. American Honey ile yıldızı parlayan genç oyuncu Sasha Lane'in artık çocuk sahibi olamayacaklarını öğrenen periler tarafından kaçırılarak kendi çocuklarıymış gibi büyüttükleri ve bu süreçte kimi güçler kazanmasına sebep oldukları Alice Monaghan'ı canlandıracağı yeni uyarlamada, daha bir bebek iken cehennemden dünyaya geçiş yapan Hellboy'u evlatlığı olarak alan sevgi dolu Professor Trevor Bruttenholm nam-ı diğer Professor Broom'a ise Deadwood ve American Gods'tan tanıdığımız, Altın Küre ödüllü Ian McShane hayat verecek. Paranormal Araştırma ve Savunma Bürosu'nun kendisine yapılan lanet sonucu jaguara dönüşebilen dayanıklı askeri olan Binbaşı Ben Daimio rolünde ise Daniel Dae Kim karşımıza çıkacak. Filmin kötüsü olarak, Blood Queen rolünde Resident Evil ile doğaüstü güçlerden hiç de korkmadığını bizlere ispat etmiş olan Milla Jovovich karşımıza çıkacak.

    Hellboy: Rise of the Blood Queen" Amerika'da 12 Nisan 2019 tarihinde seyircilerle buluşacak. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top