Hesabım
    Keanu Reeves’li "Replikalar"dan Türkçe Poster

    Keanu Reeves başrollü "Replikalar" filminden Türkçe poster yayınlandı.

    Replikalar filminden ilk Türkçe poster yayınlandı. Bilim kurgu sinemasının temel taşlarından olan Matrix, aksiyon filmi Hız Tuzağı ve özgürlüğü iliklerinize kadar hissettiren Kırılma Noktası gibi yapımlarla akıllara kazınan, son yıllarda ise şık aksiyon John Wick serisi ile sinemalarımızda arz-ı endam eden başarılı oyuncu Keanu Reeves'in başrolünü üstlendiği bilim kurgu filmi, zorlu bir vicdan muhasebesini teknolojik bir hikaye ile harmanlıyor.

    Başarılı nörobilimci William Foster, işine ve ailesine tutkuyla bağlı olan bir adamdır. Emeklerinin karşılığını almak için uğraşan bilim adamı büyük bir proje üzerinde çalışmaktadır. Bir insan zihnini başarılı bir şekilde bilgisayara aktarabilmenin eşiğindeki adamın dünyası, ailesinin hayatını kaybettiği bir trafik kazası ile altüst olur. Onları diriltmek için çaresizce uğraşan Foster, ailesinin klonlarını yaratmak için meslektaşı Ed Whittle ile çalışmaya başlar. Ancak kaybettiği 4 kişilik ailesinden yalnızca 3 kişiyi geri getirebilme şansı olduğunu anladığında büyük bir karar vermek zorunda kalacaktır...

    2008 yapımı “Hain” filmiyle tanınan Jeffrey Nachmanoff’un yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda “Silicon Valley”nin Emmy adayı yıldızı Thomas MiddleditchStar Trek Into Darkness'ın güzel oyuncusu Alice Eve, genç yetenek Emily Alyn LindKong: Kafatası AdasıCloverfield Paradoksu ve Zor Saatler gibi yapımlarda karşımıza çıkan John OrtizRake dizisinin Adam Leon'u Emjay Anthony ve dizilerden tanıdığımız Nyasha Hatendi gibi isimler yer alıyor.

    Stephen Hamel'ın bir hikayesinden senaryolaştırılan filmin senaryosuna ise bu sene vizyona giren “İntikam Meleği”nin senaristi Chad St. John imza atıyor. Çekimleri Puerto Rico'da gerçekleştirilen filmin yapımını Keanu Reeves ve Stephen Hamel'in yapım şirketi Company Films üstleniyor.

    Eylül 2017'de Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyerini yapan bilim kurgu filmi "Replikalar" ülkemizde 11 Ocak 2019 tarihinde vizyona girecek. Film, Finlandiya'daki Night Visions Uluslararası Film Festivali'nde de seyircilerinin karşısına çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top