Hesabım
    Cate Blanchett’lı “Where'd You Go, Bernadette”ten İlk Fragman ve Poster Geldi!

    “Where'd You Go, Bernadette”in yönetmenliğini Richard Linklater üstleniyor.

    Genç ve Heyecanlı”, “Gün Doğmadan Önce” ve “Çocukluk” gibi filmlerle tanınan ve son olarak geçtiğimiz sene “Sıkı Dostlar” ile karşımıza çıkan beş Oscar adayı yönetmen Richard Linklater’ın yeni filmi “Where'd You Go, Bernadette”in ilk posteri ve fragmanı görücüye çıktı.

    İki Oscar ve üç Altın Küre ödüllü başarılı aktris Cate Blanchett’ın başrolünü üstlendiği filmin etkileyici oyuncu kadrosunda Emma Nelson, Billy Crudup, Kristen Wiig, James Urbaniak, Judy Greer, Troian BellisarioZoe Chao ve Laurence Fishburne gibi isimler yer alıyor. Maria Semple’ın aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosuna ise yönetmen Linklater, Holly Gent ve Vince Palmo imza atıyor.

    Başarılı bir mimar olan Bernadette Fox kızının en yakın arkadaşıdır. Ailece Antarktika’ya bir gezi planlamışlardır fakat gezinin hemen öncesinde Bernadette gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Bernadette’nin 15 yaşındaki kızı Bee annesini bulmaya kararlıdır. E-posta mesajlarını, resmi belgelerini, gizli yazışmalarını karıştırıp ipucu bulmaya çalışan Bee, bu süreçte annesinin sıkıntılı geçmişini keşfeder.

    “Where'd You Go, Bernadette” Amerika’da 22 Mart tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top