Hesabım
    “A Naked Singularity” Filminin Başrolünü John Boyega Üstlenecek!

    Yeni nesil “Star Wars”un yıldızı John Boyega’nın gelecek projesi belli oldu.

    “A Naked Singularity” romanının beyaz perde uyarlaması başrolünü buldu. Yeni nesil “Star Wars” serisinin Finn’i, “Detroit” ve “Pasifik Savaşı: İsyan” filmlerinin yıldızı John Boyega filmin başrolünü üstlenmek için görüşmelere başladı.

    Amerikalı yazar Sergio De La Pava’nın aynı isimli romanını temel alan film, Casi adında New York’ta çalışan başarılı bir kamu avukatına odaklanıyor. Avukat kariyerinde ilk kez bir dava kaybettiğinde işlerinin yükü altında gerilmeye ve her şeyi sorgulamaya başlıyor. Amerikan ceza adaleti sistemini sorgulayan roman ilk olarak 2008 yılında yazarın kendisi tarafından yayınlandı. 2012’de tekrar yayınlanan roman En İyi İlk Kurmaca Roman dalında PEN Ödülü’ne layık görüldü.

    Filmin yönetmenliğini geçtiğimiz senenin en iyi korku filmlerinden “O”nun senaryosuna imza atan Chase Palmer üstleniyor. Senaryoda ise yönetmen Palmer ile birlikte “Boardwalk Empire”, “Tyrant” ve “Narcos” gibi dizilerde senaristlik yapmış olan David Matthews’un imzası bulunuyor. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top