Hesabım
    "Zor Ölüm" Aslında Bir Noel Filmiymiş!

    Sadece bir şakaydı. 20th Century Fox, "Die Hard" film serisi için Noel kurgulu bir fragman hazırladı.

    Yılbaşı zamanı yaklaştıkça film şirketleri de bu dönemin atmosferine uygun paylaşımlarda bulunmaya başladı. 20th Century Fox, yılbaşı ruhu için en dikkat çekici örneklerden birini ortaya çıkardı. "Die Hard" hayranları için özel bir yılbaşı fragmanını hazırlayan 20th Century Fox, bu eğlenceli fragmanı sosyal medya üzerinden paylaştı. Takipçilerin ilgisini toplayan Die Hard yılbaşı özel fragmanı "The Greatest Christmas Story" başlığı altında yayınlandı. 1988 yılından bugüne altı filmi çekilen Die Hard serisinin yeniden gündeme gelmesi, film serisinin hayranları tarafından da olumlu karşılandı.

    Aksiyon film türünün en önemli örneklerinden biri olan Die Hard filmi, Noel döneminde geçmesine rağmen filmin bir Noel filmi olup olmadığı bugüne kadar tartışmalı konular arasında yer alıyordu. Bu sırada Bruce Willis konuya el atıp "Bu lanet olası bir Noel filmi değil." sözleriyle tartışmaya son noktayı koymuştu. Streaming Observer isimli araştırma sitesi, Mindnet Analytics isimli analiz şirketiyle birlikte Bruce Willis'e karşı gelerek Google Trends ve Rotten Tomatoes gibi siteleri baz alarak, Die Hard'ın en fazla arama motoruna yazılan Noel filmi olduğunu açıkladı. 20th Century Fox'un hazırladığı yeni fragmana göre ise Die Hard, genel kitleye uygun aile komedisi tadında bir Noel filmi olarak lanse ediliyor.

    Die Hard, New York polis departmanında dedektiflik yapan John McClane'in ailesiyle daha çok zaman geçirmek istemesi üzerine Los Angeles'a dönmesinin ardından yaşananları konu ediniyor. Holly McClane, şirketinin yılbaşı partisine katılacak ve bu esnada bir grup Alman terörist binayı kuşatarakk içindeki insanları rehin alacaktır. Ellerinden kurtulabilen tek kişi olan McClane’e düşen görev, içerisinde eşinin de bulunduğu bu kalabalığı kurtarmak olacaktır.

    Die Hard'ın başrol oyuncusu Bruce Willis'in önümüzdeki dönemde üç yeni film projesi bulunuyor. MoviePass şirketiyle anlaşmaya varan oyuncunun rol alacağı ilk film, Emmett/Furla/Oasis yapımcılığındaki Trauma Center olacak. Willis, Emmet/Furla/Oasis ile 16 Blocks ve Lay The Favorite filmleri de dahil olmak üzere 14 filme imza atmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top