Hesabım
    Bird Box Yıldızı Sandra Bullock'tan Oscar Törenine Öneri!

    Bird Box oyuncusu Sandra Bullock, Akademi'ye yeni bir öneri sundu.

    Kevin Hart'ın stand-up showlarında yaptığı homofobik söylemlerin ortaya çıkmasından bugüne kadar Akademi'den herhangi bir ismin sunucu olması konusunda bir duyuru gelmedi. Bunun üzerine birçok öneri ortaya atılmaya başlandı. Önerilerden biri de yeni Netflix filmi Bird Box'ın yıldız oyuncusu Sandra Bullock'tan geldi.

    The Blind Side filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ı kazanan ve Gravity filmiyle de En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne adaylık alan güzel oyuncu Sandra Bullock'un Akademi Ödül Töreni'ne önerisi ise şu yöndeydi: Seyirciler arasından rastgele oyuncular seçilecek ve bu oyuncular prompterda yazanları okuyarak Oscar gecesini sunma şansı kazanmış olacaklar. Böylece Akademi yönetiminin de yeni bir sunucu bulma zahmetine girmeyecek olmasının yanı sıra, tek bir kişiye büyük bir sorumluluk yüklenmemiş olacak.

    Sandra Bullock, bu öneriyi dile getirmesinin ardından, 91. Oscar Ödül Töreni'ne katılamayacağını, ama bu durumun töreni desteklemeyeceği anlamına gelmediğini ifade etti. Bullock, doğaçlama tören sunumuna dayanan önerisinin, ona bu konunun sorulması üzerine bir anda ortaya çıktığını ve üzerinde çok da düşünmediğini belirtti.

    Bird Box galası sırasında sorulan soruları yanıtlayan Bullock'a, filmin oyuncularından Lil Rel Howery de destek verdi. Howery, "Bir sunucuya ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Bu hepimizin birlikte yapması gereken bir show olmalı. Tek bir insana yaptırılması yerine, birçok ünlüye çeşitli komik skeçler yaptırılırsa daha eğlenceli olabilir." sözleriyle desteğini açıkladı. Ayrıca filmin bir diğer oyuncusu BD Wong da Bullock'u desteklediğini belirtti: "Sandra'nın tonlarca fikri var. En başta, o her partinin yaşam kaynağı konumunda. Ben yalnızca ona organize etmesi için bir çıkış noktası veririm ve o gerisini kendi başına çözer."

    Geçtiğimiz haftalarda Kevin Hart'ın homofobik söylemlerinin ardından Hart Akademi Töreni sunuculuğundan çekildiğini açıklamış ve herkesten geçmişte yaptıkları için özür dileyip insanların değişebileceğini ifade etmişti. Hart'a Nick Cannon ve Michael Che'nin yanı sıra LGBTQ+ komedyenlerinden çeşitli şekillerde destekler gelirken Hart, Sarah SilvermanAmy Schumer ve Chelsea Handler gibi isimlerle karşılaştırmalara maruz kalmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top