Hesabım
    "Jurassic World 3" Nasıl Bir Film Olacak?

    Jurassic World serisinin üçüncü filmi bir dinozor savaşı filmi olmayabilir.

    Dikkat, bu haber Jurassic World: Fallen Kingdom ile ilgili spoiler içerebilir! Jurassic World filmlerinin yapımcı, senarist ve yönetmenliğini üstlenen Collin Trevorrow Jurassic World serisinin üçüncü filmi hakkında açıklamalarda bulundu.

    Jurassic World: Fallen Kingdom filminde dinozorların adadan çıkma ve dünyaya açılma anını görmüştük. Sosyal medyada filmin hayranları tarafından olumlu karşılanan bu gelişmelerin devam edip etmeyeceği soruları gündemdeki yerini koruyor. Collin Trevorrow yaptığı açıklamada "Dinozorları şehirlere saldırtmakta ne gibi bir motivasyonumuzun olabileceğini bilmiyorum." sözlerini dile getirerek dinozor - insan savaşı konusunda aklının karışık olduğunu belirtti. "Dinozorlar organize olamazlar. Vahşi bölgelerde ölümcül yaratıklarımız olabilir, ama kent bölgelerinde olamaz. Benim hayalimdeki sahne daha çok, arabanın önüne atlayan ya da kampınıza saldıran dinozorları içeriyor. Tıpkı ayılar ya da köpek balıkları gibi... Bu tür saldırıları ve sonuçlarını görmek isteriz, ama şehirde geçen bir savaş konusunda aynı şeyleri düşünemeyiz. Eğer böyle bir savaş söz konusu olsaydı, bu savaşı çoktan kaybetmiştik..." sözleriyle böyle bir hikaye işleyişinin mümkün olamayacağını ifade eden Trevorrow, Jurassic World'ün üçüncü filminin bilim kurgu - gerilim, aksiyon macera ya da korku türlerinden olabileceğini de söyledi.

    Jurassic World'ün yapımcı, yönetmen ve senaristliğini üstlenen Collin Trevorrow, The Book of Henry filminin yönetmenliğini yapması ile de tanınıyor. Ayrıca Star Wars Episode IX'ın yönetmenliğinden çekilmesiyle, ama senaristliğini yapacak olmasıyla gündemde kendine yer bulmuştu.

    Başrollerinde Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard bulunan Jurassic World: Fallen Kingdom filminde, ilk filmde yaşanan facianın ardından Claire’in parkı yönetirken birer market ürünü gibi gördüğü dinozorlara olan bakış açısı değişir ve "Dinozor Koruma Grubu" isimli bir organizasyon kurar. Amacı; aktif bir yanardağın harekete geçtiği adada yaşayan dinozorları adadan çıkarmanın bir yolunu bulmaktır. Claire, bu tehlikeli ve zor görevi yerine getirebilmek için de dinozorlara karşı baskınlığını kanıtlamış olan tanıdığı tek kişiden, Owen Grady'den yardım ister. İkilinin bir kurtarma görevi amacıyla gittikleri adada ise her şey sarpa saracaktır.

    Jurassic World 3 filminin yurtdışında 2021'in Haziran ayında vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top