Hesabım
    Sonic The Hedgehog Tweet'i Sosyal Medyayı Karıştırdı!

    Sonic The Hedgehog'un Twitter hesabından atılan bir tweet takipçiler tarafından eğlenceli tepkiler aldı!

    "Sonic The Hedgehog" animasyon filminin geçtiğimiz günlerde ilk posterinin yayınlanmasının ardından aynı isimli video oyununun hayranları tarafından film, olumlu ve olumsuz tepkiler almıştı. Şimdi ise Sonic The Hedgehog filmi için açılan Twitter hesabı, ortalığın karışmasına neden oldu.

    "Tamamen yeni hızda bir kahraman" sloganıyla ilk posteri yayınlanarak gündeme gelen hızlı kahramanımız Sonic The Hedgehog filminin Twitter hesabının geçtiğimiz gün açıldı. Sosyal medya reklam kampanyası kapsamında yayınlanan ilk tweet ile paylaşım rekorları kırıldı. "Respect the legs" (Bacaklara saygı göster) hashtag'iyle gündeme oturan tweet, Sonic hayranları tarafından eğlenceli geri dönüşler aldı.

    Hesap, "Bir erkek egzersiz yapamaz mı? Gelecek yıl görüşürüz." yazısıyla ve Sonic bacakları eşliğindeki görseli "Bunun internette hiç dikkat çekmemesi gerekiyor, değil mi?" metniyle birlikte takipçilerinin tepkisine sundu. Bunun üzerine takipçilerden yaratıcı reaksiyonlar gelmeye başladı. Dwayne Johnson'dan Thanos'a photoshop eşliğinde Sonic'e dönüşen görsellerle taşlanan hesap, bu eğlenceli tweetlerden bazılarını retweetleyerek esprilere karşılık verdi.

    Video oyununun hayranları, Sonic The Hedgehog film detaylarının çok fazla tepki çekmesinin nedenini Sonic'in fazla maskülen ve fazla insan gibi olması olarak açıklamışlardı. Bu nedenle filmin yayınlanan ilk poster olumsuz tepkilerle karşılaşmıştı. CGI tekniği kullanılarak gerçekçi bir şekilde hayata geçirilecek olan filmde Sonic, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışacak. Hükümet, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic’i yakalamak için peşine düşer. Devlet görevlileri her yerde Sonic’i aramaya başlar. Sonic ise bu sırada şeytani doktor Eggman’ın ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmaktadır. Küçük bir kasaba olan Green Hills’in şerifi Tom Wachowski, Sonic’in peşine düşen hükümet yetkililerinden kaçmayı başarıp, doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

    Filmin oyuncu kadrosunda filmin şeytani doktoruna  Jim Carrey hayat verecek. Ayrıca şerif Tom Wachowski olarak, Westworld dizisinin Teddy Flood'u James Marsden; Wachowski'nin polis arkadaşlarından biri olarak, komedi dizisi The Mindy Project'in Peter Prentice'i Adam Pally filmde yer alacak. Filmin kadrosunda bulunan güzel oyuncu Tika SumpterNatasha Rothwell ve Neal McDonough'nun ise rolleri henüz belirsizliğini koruyor. Filmin yapımcılığını Hızlı ve Öfkeli serisinin yapımcıları üstlenecekken, yönetmen koltuğunda Jeff Fowler yer alacak.

    Sonic The Hedgehog 17 Ocak 2020'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top