Hesabım
    James Gunn'ın Guardians of The Galaxy 3 Senaryosunu Okuyanlar Ağlayabilir!

    Filmden kovulan yönetmen James Gunn'ın Guardians of The Galaxy 3 senaryosunu birileri görebilmiş!

    Guardians of The Galaxy / Galaksinin Koruyucuları film serisinin ilk ve ikinci filminin yönetmenliği ile senaristliğini yapan James Gunn'ın, üçüncü film için yazdığı senaryo ortaya çıktı. Gunn, Guardians of The Galaxy 3'nin de yönetmen ve senarist koltuğuna oturacaktı. Ancak Gunn'ın geçmişte sosyal medyada yaptığı bir paylaşım nedeniyle film serisi ile anlaşması bitirilmişti. Filmin oyuncularından Chris Pratt, Dave BautistaZoe Saldana gibi isimlerden bu konuda James Gunn'a destek gelse ve işten bir anda kovulması doğru bulunmasa da Gunn artık Guardians of The Galaxy serisinde çalışamayacak.

    James Gunn'ın Guardians of The Galaxy 3 senaryosu Peter Sciretta'nın attığı bir tweet ile gündeme yeniden geldi. Sciretta'nın dediğine göre filmin senaryosunu eğer iki birbirinden tamamen farklı insan okumuş olsaydı, ikisi de ağlardı.

    Bu tweet'in üzerinde takipçilerden hem olumlu, hem olumsuz tepkiler geldi. Bir takipçi ise olumsuz bir şekilde "James Gunn ve Sean Gunn sayılmaz!" cevabını Sciretta'ya verdi. Sciretta ise bunun çok iyi bir senaryo olduğunu ve Marvel'ın bu senaryoyu kullanmasını umduğunu ifade etti. Sean Gunn ise geçtiğimiz Ağustos ayında James Gunn'ın senaryosunun kullanılabileceğini söylemişti. 

    Ekim ayında yapılan duyuruya göre, aksaklıklar yaşanmasaydı 2019'da çekilmeye başlanacak olan Guardians of The Galaxy 3 prodüksüyonu 2021 yılına kadar başlatılmayacak. Bu durum James Gunn'ın senaryosunun kullanılmayıp yeni bir senaryo yazma aşamasına geçildiğinin sinyallerini veriyor olabilir. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top