Hesabım
    Little Women Yıldızı Emma Watson'dan Yeni Paylaşım!

    Little Women filminin yıldız oyuncularından Emma Watson filmden yeni bir görsel paylaştı.

    Beyaz perdeye yıldız oyuncu kadrosuyla uyarlanacağını bildiğimiz Little Women filminden ilk görsel geçtiğimiz günlerde Emma Watson tarafından Twitter'da paylaşılmıştı. Filmin yıldız oyuncusu Watson'dan yeni bir görsel daha sosyal medya üzerinden geldi. Bu kez filmin kamera arkasında yaşananları görme fırsatı yakaladığımız siyah - beyaz görselde, Little Women uyarlama filminin yönetmeni Greta Gerwig, Laura Dern ve Emma Watson filmin bir sahnesini çekerken görüntüleniyor.

    Little Women'ın oyuncu kadrosunda Harry Potter serisinin Hermione’si olarak hafızalara kazınan Emma Watson, üç Oscar adaylığı bulunan genç yetenek Saoirse Ronan, “Beni Adınla Çağır” ile Oscar adaylığı elde eden Timothee Chalamet, “Lady Macbeth” filmi ile yıldızı parlayan Florence Pugh, “Sharp Objects” dizisinde rol alan Eliza Scanlen, 21 kere Oscar’a aday gösterilen usta aktris Meryl Streep, iki Oscar adayı Laura Dern, “Better Call Saul”un üç Altın Küre adayı yıldızı Bob Odenkirk ve Oscar sahibi Chris Cooper da bulunuyor.

    Little Women filmi, Louisa May Alcott'un efsanevi klasik romanı Küçük Kadınlar'ın hikayesine dayanıyor. Film, İç Savaş sonrası Amerika'da geçip Amy, Jo, Beth ve Mag'den oluşan birbirinden tamamen farklı March kardeşlerin çocukluktan yetişkinliğe geçiş dönemine odaklanıyor. Filmin senaristliğine ve yönetmenliğine geçtiğimiz sene çektiği “Uğur Böceği” ile büyük beğeni toplayan ve En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo Oscar’ına aday gösterilen yönetmen Greta Gerwig imzasını atarken, yapımcılığını Amy PascalDenise Di Novi ve Robin Swicord üstleniyor. Kitap daha önce de beyaz perdeye ve siyah ekrana uyarlanmıştı.

    Little Women filminin ülkemizde 3 Ocak 2020'de vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top