Hesabım
    "Sevdiğim Tüm Erkeklere 2"de Lara Jean ve Peter Yeniden Bir Arada!

    Netflix filmi "Sevdiğim Tüm Erkeklere 2"nin ilk teaser'ına göre Lara Jean ve Peter yeniden bir araya geliyor.

    Netflix'in sevilen ve devamı merakla beklenen filmi To All The Boys I Loved Before / Sevdiğim Tüm Erkeklere'nin ikinci filminin geleceği duyurulmuştu. Ama filmin baş kahramanları olan X-Men'in Jubilee'si Lana Condor'ın canlandırdığı Lara Jean ve The Fosters ile ünlenen Noah Centineo'nun canlandırdığı Peter'ı yeniden bir arada görüp göremeyeceğimiz henüz belli değildi. Netflix US'in sosyal medya üzerinden yaptığı duyuru ve yayınlanan teaser ile Lara ve Peter'ı bir arada göreceğimiz kesinleşti.

    Yalnızca bu kadar da değil! Sevdiğim Tüm Erkeklere 2'nin teaser'ında Lara ve Peter'ın A Christmas Prince filmini tartıştıkları görülüyor. Teaser'da Lara, kendine bir Noel listesi hazırlıyor ve telefonda Peter ile Christmas Prince 1 ve 2'yi izleyeceklerini tartışıyorlar. Ardından Lana Condor, Sevdiğim Tüm Erkeklere'nin ikinci filminin çekileceğinin resmi duyurusunu yapıyor. Netflix US'in sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan bu teaser'a filmin hayranlarından da tepkiler yağmaya devam ediyor.

    Sevdiğim Tüm Erkeklere 2 teaser'ında açıkça söylenmese de ilk filmde verilen ipuçlarına göre, ikinci filmin P.S I Love You filminden ilham alacağı üzerinde duruluyor. İlk filmin çoğu oyuncusunun ikinci film için geri döneceği de bilinenler arasında yer alıyor. Jenny Han'in kitabından uyarlanan Sevdiğim Tüm Erkeklere filminin yönetmen koltuğunda Susan Johnson otururken, senaryosunu Sofia Alvarez üstlenmişti. Ancak ikinci filmi kimin yazıp yöneteceği bilinmiyor. Filmin Netflix'te ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top