Hesabım
    Sebastian Stan'li Romantik Dram "Monday"den İlk Kare!

    Sebastian Stan'in başrolünü üstlendiği romantik dram filmi "Monday"den ilk kare geldi.

    Romantik dram filmi Monday'den ilk karede bir öpücüğe şahit oluyoruz. Başrollerinde Marvel Sinematik Evreni'nin karizmatik Kış Askeri Bucky Barnes rolü ile akıllara kazınan yakışıklı oyuncu Sebastian Stan ve PaulaGuerrilla dizilerinin yanı sıra Colette ve Juliet, Naked filmleriyle de hatırlanan İrlandalı güzel yıldız Denise Gough'un yer aldığı romantik dram filmi, Yunanistan'da yaşayan ve kendilerini bir aşk fırtınasına kaptıran Amerikalı bir çiftin hikayesini anlatıyor.

    Genç ve güzel bir kadın olan Chloe, Atina’daki zamanının sonuna yaklaşmıştır. Bu süreçte çekici bir erkek olan Mickey ile tanışır. İkili, farkına bile varmadan tsunami gücünde bir aşka adım atarlar. Hayatına yön vermeye çalışan Chloe, işini ve yaşadığı şehri ardında bırakarak hafta sonu tutkusunun dayanılmaz gerçekliğinin peşinden gitmeye karar verir. Mickey ile kalmaya karar veren Chloe, büyük bir risk almıştır. Aşık çiftin birbirlerine duydukları tutku ve ihtiyaç büyüktür ancak ikisinin de istemsizce kendi hayatlarını sabote etme mizaçlı olmaları ilişkilerini bir hayli zorlayacaktır. Birbirlerinin omuzlarındaki yüklerden korkan bu iki aşık, kendi korkularını yenerek aşklarına sahip çıkabilecek midir?...

    Dram türündeki Yitik Gençlik filminin Yunan yönetmeni Argyris Papadimitropoulos'un yönetmenliğini üstlendiği romantik dram filminin senaryosunda da yönetmen Papadimitropoulos ile birlikte Rob Hayes'in imzası var. 

    Yönetmen Papadimitropoulos film hakkında Deadline'a verdiği röportajda; "Mickey ve Chloe'nin hikayesi, birbirine deli gibi aşık ama bir diğerinin yanında getirdiği yükler tarafından engellenen iki kişinin korkusuz ve eğlenceli bir sunumu. Sebastian ve Denise roller için mükemmeldi, Atina'yı yerlileri gibi kucakladılar ve Mickey ve Chloe rollerini tutku ve korkusuzlukla sahiplendiler. Bu film hem bir ömürden büyük aşkların bir kutlaması hem de şehrime yazılmış bir aşk mektubu." diye konuştmuştu.

    Kadrosunda bilim kurgu türündeki The Expanse dizisinin Naomi Nagata'sı Dominique Tipper, güzel oyuncu Elli TringouVangelis MourikisAndreas KonstantinouSofia KokkaliAlexandros LogothetisYorgos Pirpassopoulos ve Chloe Sirene'nin de yer aldığı romantik dram filminin müziklerini ise Alexis Grapsas üstleniyor.

    Filmin henüz resmi bir vizyon tarihi bulunmasa da 2019 yılında vizyona gireceği biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top