Hesabım
    "Evde Tek Başına"nın Kevin'ı 28 Yıl Sonra Geri Döndü!

    "Evde Tek Başına"dan 28 yılın ardından bir devam videosu geldi.

    Evde Tek Başına'nın ufaklığı Kevin 28 yıl sonra geri döndü. Ama artık küçük bir çocuk olarak değil yetişkin bir adam olarak! 1990 yılında vizyona giren ve favori aile filmlerinden biri olan "Evde Tek Başına" seyircisinin gönlünü kazanarak kısa sürede bir seriye dönüşmüş ve ailesi tarafından sürekli evde unutulan küçük Kevin'ı seyircilerinin aklına kazımıştı.

    Seride başrolü üstlenen Macaulay Culkin artık yetişkin bir adam olsa da muzur ruhlu karakterini korumuş gibi görünüyor. Google Assistant için çekilen yeni reklamda favori çocuk yıldızımızın 38 yaşına gelmiş olan yetişkin halini görüyoruz. Evini korumak ve evde tek başına zaman geçirmek konusunda asla sıkıntı çekmeyen yetişkin Kevin, hala çocuk ruhunu koruyor olsa da gündelik hayat için biraz Google'ın yardımına ihtiyacı var.

    Hatırlaması gereken ev işleri, günlük planları ve hırsızları uzak tutmak için hazırladığı detaylı planları Google sayesinde hiç aksamadan yürüyebilir. Yılbaşında bir kez daha yalnız bırakılmış olan Kevin bu kez emin ellerde!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top