Hesabım
    Jordan Peele'nin Yeni Filmi "Us"tan İlk Görseller Yayınlandı

    Get Out'un yönetmeni Jordan Peele'nin yeni gerilim filmi "Us" filminden ilk görseller paylaşıldı.

    Geçtiğimiz yıl Oscar'dan En İyi Özgün Senaryo Ödülü alan Get Out filmi ile elde ettiği başarısı sayesinde tanınan Jordan Peele'nin korku gerilim türündeki yeni filminin "Us" olacağı duyurulmuştu. Film hakkında ilk görseller izleyicilere sunuldu. Us'ın fragmanının ise Noel döneminde yayınlanacağı resmi açıklamalar arasında yer alıyor.

    Korku gerilim türündeki "Us" filminin görsellerinin yanı sıra konusunun detayları da medya ile paylaşıldı. Us filmi, Adelaide ve Gabe Wilson (Lupita Nyong’o ve Winston Duke) adındaki çift çocuklarını da alıp Kuzey Kaliforniya'da sahil kenarında bulunan evlerine giderler. Tyler ailesi (Elizabeth Moss ve Tim Heidecker) ile sahilde geçirdikleri bir günün ardından, geçmişte bir çeşit travma atlatmış olan Adelaide ailesinin başına bir şey gelebileceği konusunda paranoyaklaşmaya başlar. Gece çöktüğünde Wilson ailesinin, yolda el ele tutuşmuş dört kişiyi görmesinin ardından her şey daha paranoyak bir hal alacaktır.

    Filmden paylaşılan görsellerden birinde bu el ele tutuşmuş dört figürü görürken, diğerinde ise Adelaide'yi korkmuş halde görüyoruz. Jordan Peele yaptığı bir açıklamada "İkinci filmimde bir canavar miti yaratmak istedim. Korku sineması için daha sıkı bir film yapmak istedim, ama sinemanın eğlenceli yanına olan tutkum ağır bastı." sözlerini sarf ediyor. Ayrıca Jordan Peele ve Lupita Nyong'o Dead Again, The Shining, The Babadook, It Follows, A Tale of Two Sisters, The Birds, Funny Games, Martyrs, Let the Right One In, ve The Sixth Sense filmlerini izleyerek "Us" filminin çekimlerine hazırlandıklarını ifade ettiler. 

    Filmin oyuncu kadrosunda Marvel’ın 1.3 milyar dolar ile gişe rekorları kıran ve dünya çapında tartışmalara neden olan “Black Panther”da birlikte rol alan Oscar ödüllü Lupita Nyong’o ve filmin M'Baku'su Winston Duke, “The Handmaid’s Tale” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Elisabeth Moss, ilerleyen günlerde “Aquaman”de izleme şansı bulacağımız Yahya Abdul-Mateen II, “Titans” dizisinden tanıdığımız Anna Diop, usta oyuncu Jack Nicholson’ın torunu Duke Nicholson ve çocuk oyuncular Shahadi Wright Joseph, Evan Alex, Cali Sheldon ve ikizi Noelle Sheldon yer alıyor.

    "Us" filmi ülkemizde 15 Mart 2019'da sinemalarda izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top