Hesabım
    Korku Filmi "Terrified" Yeniden Çekiliyor!

    Korku filmi "Terrified"ın yeniden çekiminde yapımcılığı Guillermo del Toro üstlenecek.

    Yeniden çekim Terrified için hazırlıklar başladı. 2017 yılı yapımı Arjantin korku filmi "Aterrados"un yeniden çekimi olacak olan "Terrified"ın yapımcı koltuğunda ise işinin ehli bir isim oturuyor. Romantik bir masal ile karanlık bir hikayeyi harmanlayan Suyun Sesi, en başarılı süper kahraman uyarlamalarından biri olan Hellboy serisi, fantastik sinemanın baş tacı filmlerinden Pan’ın Labirenti ve sevilen anti kahramanın Blade 2 macerası gibi başarılı yapımların yönetmen koltuğunda oturan Guillermo del Toro, filmin yapımcılığını üstlenen isim olacak.

    Deadline'da yer alan habere göre Oscar'ın yanı sıra Altın Küre ödülüne de sahip olan usta yönetmenin filmin yapımcılığını üstleneceği kesinleşmiş durumda. 2017 yapımı "Aterrados"un yönetmen ve senaristi Demián Rugna, filmin İngilizce versiyonunda yönetmen koltuğuna oturan isim olacak. Emmy ve Bağımsız Ruh Ödülü sahibi Sacha Gervasi de filmin senaryosuna imzasını atacak.

    Bueno Aires'in bir mahallesinde yaşanan tuhaf olaylar kulaktan kulağa yayılmaya başlar. Sonunda olayların namı büyüdükçe büyür. Paranormal olaylar konusunda uzmanlaşmış Allbreck, Jano ve Rosentock ekibi ile eski bir polis memuru olan Maza olayları derinlemesine araştırmak için olay yerine giderler. Bueno Aires'te karşılaştıkları şey ise hepsinin tahminlerinin çok ötesindedir. Karşılaştıkları korkunç sonuçlar üzerine dehşete düşen ekip, bu karanlık kötülük yayılıp da tüm dünyayı yutmadan önce onu durdurmak zorundadır...

    "Terrified"ın çekimlerinin ne zaman başlayacağına ya da ön prodüksiyon aşamasına ne zaman geçileceğine dair henüz bir bilgi bulunmuyor. Filmin oyuncu kadrosuna dair de henüz bir açıklama yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top