Hesabım
    Samuel L. Jackson'lı Shaft Ailesi'nin Yeni Üyesi Olaylara Karışıyor!

    Samuel L. Jackson'ın başrol oyuncusu olduğu Shaft serisinin yeni filminden ilk görsel paylaşıldı!

    Samuel L. Jackson'ın başrolünde yer aldığı suç, aksiyon ve komedi türündeki Shaft filminden ilk görsel yayınlandı. Üç nesildir Shaft ailesinin hikayesine konuk olduğumuz seride bayrak bu kez John Shaft Jr.'da olacak.

    İlki Gordon Parks'ın yönetmen koltuğuna oturduğu 1971 yılında çekilen ve Ernest Tidyman'in romanından uyarlanan film serisinde Shaft ailesinin sokaklarda dedektiflik macerasına atılan ilk üyesini Richard Roundtree canlandırırken, bu görevi 30 senenin ardından 2000 yılında devralan isim John Shaft'ın yeğeni olan John Shaft II (Samuel L. Jackson) olmuştu. Şimdi ise John Shaft Jr. (Jessie T. Usher), bayrağı Samuel L. Jackson'dan alarak babasının görevini sürdürecek gibi görünüyor.

    Shaft serisinin üçüncü filmi hakkında paylaşılan ilk görselde Shaft ailesinin üç neslinin bir arada olduğu görülüyor. Üç nesil de deri ceket ve siyah kombine büyünerek aile geleneğini devam ettiriyor. Görselde Alexandra Shipp'in canlandırdığı karakter de John Shaft Jr.'ın yanında yer alıyor. Shaft'ın konusu ise şu şekilde duyuruldu: MIT derecesinde siber güvenlik uzmanı olan John Shaft Jr., bir gün arkadaşının sır dolu ölümü üzerine olayı çözmek için babasının yardımına başvuracaktır. JJ belki bir uzman olabilir, ancak hala babasının eğitimine ihtiyacı vardır. Uyuşturucu madde satıcılarının istilasına uğrayan Harlem'de yaşananları çözmeye çalışan JJ'in FBI rozeti ile babasının dedektif ceketi sık sık birbiriyle çatışacaktır. Aralarındaki çatışmanın bir diğer nedeni ise birbirlerinden uzun süre uzak kalmalarıdır. Samuel L. Jackson'ın açıklamasına göre John Shaft II, oğlundan artık uzak kalmak istemediği için onun yardım çağrısını ölüm kalım meselesi haline getirir. Ayrıca John Shaft II, artık serinin ikinci filmindeki kişilik özellikleri olan alaycı ve çılgın olmayı bırakıp olgunlaşır. Yine Jackson'ın söylediğine göre onu son gördüğümüzden daha umursamaz olabilir. John Shaft II'nun, her şeye rağmen hala eğlenceli ve komik bir karakter olduğu da söylenenler arasında yer alıyor.

    Shaft serisinin üçüncü filminin oyuncu kadrosunda ailenin asıl üyelerini oluşturan Asi GençlikHızlı Yarışçı gibi filmleriyle tanıdığımız Richard Roundtree; Ucuz Roman, The Hateful EightJackie Brown ve Avengers gibi filmlerden tanıdığımız Samuel L. Jackson ve 2016 yapımı Independence Day: Resurgence filminden tanıdığımız Jessie T. Usher'ın yanı sıra Regina Hall, Luna Lauren Velez, Alexandra Shipp, Avan Jogia ve Method Man gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna ise Tim Story oturuyor.

    Shaft, 15 Aralık 2020'de ülkemizde izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top