Hesabım
    J.K. Simmons “I'm Not Here” Fragmanında Geçmişini Tekrar Yaşıyor!

    J.K. Simmons başrollü drama filmi “I'm Not Here”dan ilk fragman yayınlandı.

    2014 yapımı “Whiplash” ile Oscar ve Altın Küre’ye layık görülen başarılı oyuncu J.K. Simmons’ın başrolünü üstlendiği drama filmi “I'm Not Here”ın ilk fragmanı ve posteri yayınlandı.

    Filmde başrol isme Marvel Sinematik Evreni’nin Bucky Barnes’ı Sebastian Stan, “Peşimdeki Şeytan” ile yıldızı parlayan Maika Monroe, “This Is Us”ın Altın Küre adayı yıldızı Mandy Moore, “New Girl” ile tanınan Max Greenfield, “Young Sheldon”ın başrolü Iain Armitage, Harold PerrineauJeremy Maguire ve David Koechner gibi oyuncular eşlik ediyor. Prömiyerini geçtiğimiz sene Raindance Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmen koltuğunda ise 2013 yapımı komedi filmi “3 Geezers!” ile tanınan Michelle Schumacher oturuyor.

    Steve’in geçmişi peşini bırakmamaktadır. Evindeki her eşya, duyduğu her ses ona geçmişinden bir olayı hatırlatır. Nasıl bu kadar yalnız ve paramparça hale geldiğini anlamak için geçmişte yaşadığı olaylar arasında bağ kurar. Önemli anılarını kafasında tekrar yaşadıkça, babası gibi kendisini de esir tutan nesilsel sorunları idrak etmeye başlar. Acının ötesine geçebilecek ve daha da önemlisi kendini affedebilecek midir?

    “I'm Not Here” 8 Mart’ta Amerika’da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top