Hesabım
    Ben Affleck Drama Filmi “I Am Still Alive”da Rol Alacak!

    İki Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck yeni projesine karar verdi.

    DC Sinematik Evreni’nin Batman’i, iki Oscar ödüllü başarılı oyuncu Ben Affleck’in yeni projesi belli oldu. Sevilen aktör drama filmi “I Am Still Alive”da rol alacak ve filmin yapımcılığını üstlenecek.

    2014 yapımı “Yaban” ve 2015 yapımı “Diriliş” filminin bir karışımı olacağı söylenen “I Am Still Alive”, geçirdiği trafik kazasında annesini kaybeden ve ağır şekilde yaralanan Jess’e odaklanıyor. Jess kazadan sonra insanlardan uzakta yaşayan babasının yanına taşınmak ve Kanada’nın el değmemiş bölgelerinde yeni bir yaşam tarzına uyum sağlamak zorunda kalır. Birtakım olaylar sonucu soğukta mahsur kalan ve herhangi bir yardımdan çok uzakta kalan genç kız, yalnızca babasının köpeğinin yardımıyla hayatta kalmaya çalışır. Jess çok geçmeden hayal bile edemeyeceği kadar güçlü olduğunu fark eder.

    Kate Alice Marshall’ın bu sene yayımlanan romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosunu Lori Evans Taylor kaleme alıyor. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    Önümüzdeki sene oldukça meşgul bir sene geçirecek olan Ben Affleck, Netflix yapımı “Triple Frontier”, Dee Rees’in yönettiği “The Last Thing He Wanted” ve Gavin O’Connor imzalı “Torrance” filminde boy gösterecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top