Hesabım
    Gal Gadot'dan Duygu Yüklü "Wonder Woman 1984" Paylaşımı!

    "Wonder Woman 1984"ün çekimlerinin tamamlandığını duyuran Gal Gadot, duygu dolu bir mesaj paylaştı.

    Gal GadotWonder Woman 1984'ün çekimlerinin tamamlandığını duyurdu. İsrailli güzel yıldız Gal Gadot, sosyal medya üzerinden yaptığı gönderide devam filminden set karelerini sinema severlerle paylaşırken, aynı zamanda duygu yüklü bir mesaj ile de teşekkürlerini sundu. Yönetmen Patty Jenkins'le iyi arkadaş olduğu bilinen güzel oyuncunun en büyük teşekkürü de elbette ki Jenkins'eydi...

    "Yaptık. Bir kez daha!!" diye başlayan gönderide; "İlk Wonder Woman filmini çekmek muhteşem olsa da bu sefer daha da eşsiz ve özeldi. 3 ülkede 4 farklı yerde çekim yaptık ve sahip oldukları her şeyi filmimize veren, her gün sete gelen yaklaşık 1000 ekip üyemizle gurur duyuyorum. Bu konuda daha iyi iş arkadaşları isteyemezdim. Yönetmenim olarak eşsiz sadece Patty Jenkins'e sahip olduğum için çok şanslıyım. Her zaman arkamızı kolladı, bize cesaret verdi ve her gün kendimizin en yaratıcı versiyonunu bulmamıza yardım etti. Onu 'arkadaşım' diyebildiğim için minnettarım. Ve her günü keyifli ve eğlenceli kılan inanılmaz yetenekli oyuncularımıza, teşekkür ederim!" diye devam edildi.

    "Dürüst olmak gerekirse kelimeler bu deneyimi tarif edemez." diyen güzel yıldız; "Bu yolculuk çok zorlu ve emek gerektiriyordu ama hepimiz her gün geldik, her gün elimizden gelenin en iyisini yaptık ve bununla gurur duyuyorum. Bu fırsat için teşekkür ederim evren. Bu karakteri seviyorum. Ve dünyadaki en iyi hayranlar olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Her gün kendimi zorlamamı sağlayan sizdiniz. Çok mutlu ve heyecanlıyım, 2020'de bunu sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum!" diye sözlerini bitirdi.

    DC Sinematik Evreni’nin heyecanla beklenen yeni devam halkası, bir kez daha ikonik süper kahraman Wonder Woman'ı beyaz perdeye taşıyacak. "Wonder Woman 2"nin kötü karakteri, çizgi romanlar boyunca ortaya çıkan Cheetah olacak. Wonder Woman çizgi romanlarının 1943'te yayınlanan 6. sayısından beri farklı kimlikler ve farklı güçlerle tekrar tekrar ortaya çıkan Cheetah, çizgi roman boyunca kimi zaman süper güçlere sahip, kimi zaman sadece zeki bir düşman olarak Wonder Woman'la çarpışan, çita kostümlü bir karakter olarak işlenmişti. Bu ilginç karakteri canlandıran isim ise Amerikan filmlerinin sevilen yüzü Kristen Wiig olacak. İlk filmin Steve Trevor'ı Chris Pine ve “Game of Thrones” ve “Narcos” gibi önemli dizilerde yıldızı parlayan Şilili-Amerikalı aktör Pedro Pascal da filmin kadrosunda yer alıyor.

    İlk filmin yönetmeni Patty Jenkins'in bir kez daha kamera arkasına geçtiği devam halkası 1947'den 1991'e dek süren Soğuk Savaş döneminin 1984 yılında geçecek. Film, 5 Haziran 2020’de sinemalarımızda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Wonder Woman 1984 Ertelendi!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top