Hesabım
    Saoirse Ronan da Wes Anderson'ın Yeni Filminde!

    Saoirse Ronan da Wes Anderson'ın yeni dönem filmine dahil oldu.

    The French Dispatch'in kadrosuna Saoirse Ronan da katıldı. “Tenenbaum Ailesi”, “Yaman Tilki”, “Moonrise Kingdom” ve “Büyük Budapeşte Oteli” gibi unutulmaz filmlerle tanınan ve son olarak “Köpek Adası” animasyonu ile karşımıza çıkan altı Oscar adayı yönetmen Wes Anderson’ın yeni filmi "The French Dispatch" sayesinde Ronan ile Timothée Chalamet tekrar aynı kadrajı paylaşacak. Beni Adınla Çağır” bu sene Oscar ve Altın Küre’ye aday gösterilen genç yıldız Timothée Chalamet ve henüz 24 yaşında olmasına rağmen üç Oscar adaylığı bulunan genç yetenek Saoirse Ronan daha önce Oscar ödüllü Greta Gerwig filmi Uğur Böceği'nde birlikte boy göstermişti.

    Anderson'ın 2014 yılında seyircilerle buluşan ve alkış toplayan Büyük Budapeşte Oteli filminde de boy göstermiş olan Altın Küre ödüllü güzel oyuncunun, II. Dünya Savaşı sonrasında geçen dram filmindeki rolü ise henüz belirsizliğini koruyor. 

    Filmin halihazırda yıldız isimlerle kurulu oyuncu kadrosu da bir hayli zengin. Şu an için dönem filminde boy göstereceği bildiğimiz isimler arasında; yönetmen Wes Anderson filmlerinin vazgeçilmez ismi Bill Murray, Oscar ödüllü usta oyuncu Tilda Swinton, "Köpek Adası"nda yönetmenle ikinci kez bir araya gelen iki Oscar sahibi Frances McDormand, 2001 yılında “Trafik” ile Oscar kazanan başarılı oyuncu Benicio Del Toro, son James Bond filmi Spectre'dan hatırladığımız yetenekli Fransız aktris Léa Seydoux, “Westworld” dizisinin iki Emmy adayı yıldızı Jeffrey Wright ve “Marjorie Prime” filmindeki performansıyla Gotham ve Bağımsız Ruh Ödülü’ne aday gösterilen Lois Smith gibi isimler bulunuyor. Film, 1950’li yıllarda geçiyor ve 1950’lerin Paris’indeki bir Amerikan gazete bürosunda çalışan gazetecilere odaklanıyor. "20. yüzyıl Paris’inde bir Amerikan gazetesinin karakolunda bulunan ve üç farklı hikaye ile tanıtılacak olan gazetecilere bir aşk mektubu" olarak tanımlanan filmde Anderson senaryoyu da üstlenirken, filmin yapımcılığını ise Scott Rudin yapıyor.

    Çekimleri şu an için Güney Batı Fransa'daki Angouleme'de devam eden filmin vizyon tarihi hakkında henüz bir bilgi yok. Bu kadar zengin bir kadronun ibr araya gelmesinden ortaya iyi bir film çıkacağı hemen hemen kesin olsa da merakımız diri kalmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top