Hesabım
    Dwayne Johnson’lı Aile Komedisi "Fighting with My Family"den Yeni Fragman!

    "Fighting with My Family" filminden yeni fragman yayınlandı.

    Gerçek bir hikayeye dayanan Fighting with My Family'den yeni fragman var. Dram filmi Lady Macbeth ile yıldızı parlayan genç yetenek Florence Pugh ve Hollywood’un son yıllardaki en popüler yıldızı haline gelen Dwayne Johnson’ın başrollerini üstlendiği aile komedisi, Amerikan güreşi müshabakalarının tanınan simalarından kadın güreşçi Paige'in ve kardeşi Zak'in hikayesini anlatıyor.

    Film, bir gangster ve eski güreşçi olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Ülkenin her yerindeki küçük mekanlarda gösteriler yapan Ricky, karısı ve iki çocuğuyla sakin bir hayat sürmeye çalışmaktadır. Günü birinde kardeşler Paige ve Zak WWE için seçmelere katılma şansı buluyorlar. Ebeveynler rüyalarının gerçekleştiği ve bütün sorunlarının çözüleceği düşünmeye başlıyor. Bununla birlikte, kardeşler ise bir WWE süperstarı olabilmenin hayal edemeyecekleri kadar çok emek gerektirdiğini öğrenmeye başlıyor...

    Filmin oyuncu kadrosu da oldukça zengin. “Game of Thrones”un Cersei Lannister’ı olarak akıllara kazınan güzel oyuncu Lena Headey, Cornetto üçlemesinden tanıdığımız Nick Frost, komedi filmlerinin sevilen yüzlerinden Vince Vaughn, Laurence Olivier En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü ve Ian Charleson Ödülü sahibi Jack Lowden, güzel oyuncu Kim Matula ve Aqueela Zoll gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise aynı zamanda filmde de rol alan, fenomen “The Office” dizisinin yaratıcılarından Stephen Merchant üstleniyor. 

    Senaryosunda da yönemten Merchant'ın imzasının bulunduğu "Fighting with My Family" 14 Şubat 2019 tarihinde Amerika’da gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top