Hesabım
    Nicki Minaj “The Angry Birds Movie 2”nun Seslendirme Kadrosunda!

    “The Angry Birds Movie 2” seslendirme kadrosunu genişletiyor.

    73 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 352 milyon dolar gişe hasılatı elde eden “Angry Birds Film”in merakla beklenen devam halkası “The Angry Birds Movie 2” seslendirme kadrosuna yeni bir ismi kattı. Dünya genelinde onlarca milyon hayranı bulunan şarkıcı ve oyuncu Nicki Minaj filmin seslendirme kadrosuna dahil oldu. Aktrisin rolü açıklanmadı.

    Filmin seslendirme kadrosunda ilk filmden Jason Sudeikis, Josh Gad, Bill HaderDanny McBride ve Peter Dinklage yer alıyor. Leslie Jones, Rachel Bloom, Awkwafina, Sterling K. Brown, Eugenio Derbez, Lil Rel HoweryDove Cameron ve Zach Woods’un sesini ise bu filmde ilk defa duyacağız. Hikaye detayları henüz bilinmeyen filmin yönetmenliğini ise iki Emmy adaylığı bulunan Thurop Van Orman üstleniyor.

    Tam 10 Grammy Ödülü’ne aday gösterilen başarılı rap sanatçısı Nicki Minaj’ın filmografisinde “Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor”, “Öteki Kadın” ve “Barbershop: The Next Cut” filmleri yer alıyor. Minaj ayrıca “Steven Universe” ve “The Cleveland Show” dizilerine de konuk olmuştu.

    “The Angry Birds Movie 2” ülkemizde 16 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top