Hesabım
    Armie Hammer Hala Batman Olmak İstiyor!

    Armie Hammer, yıllar önce rafa kalkan Justice League Mortal filmi hakkında konuştu.

    Call Me By Your Name'in yıldız oyuncusu Armie Hammer'ın Batman rolüyle karşımıza çıkması ve DC bünyesinde çıkması planlanan Justice League Mortal filmi yıllar önce rafa kaldırılmıştı. Armie Hammer'ın verdiği bir röportajda ise bu konu yeniden gündeme geldi.

    Justice League Mortal filmi, Mad Max serisinin yönetmeni George Miller tarafından çekilecekti. Filmde Batman olarak Armie Hammer'ı, Superman olarak D.J. Cotrona'yı, Wonder Woman olarak Megan Gale'i, Green Lantern olarak Common'ı, The Flash olarak Adam Brody'yi, Aquaman olarak Santiago Cabrera'yı, Talia Al Gul olarak Teresa Palmer'ı, kötü kahramanlardan Maxwell Lord olarak Jay Baruchel'i, Martian Manhunter olarak ise Hugh Keays-Byrne'ı görmemiz planlanıyordu. Ama filmin senaryosunu kaleme alan Michele ve Kieran Mulroney'nin yaptığı grevin ardından her şey tepetaklak bir ilerleyiş içerisine girmişti. Ardından da filmin sponsorlukla ilgili sorunları ortaya çıkmış ve çekimleri Avusturalya'da gerçekleştirilecek olan Justice League'in vergilerinin karşılanamadığı ortaya çıkmıştı. Filmin senaryosu internet üzerinden okunabildiği gibi, kimileri bu senaryonun gerçekleşmemesinin herkes için daha iyi olduğunu savunurken, kimileri de bu efsane kadronun ve George Miller gibi önemli bir yönetmenin harcanmasına olumsuz bakıyor.

    Armie Hammer, Martin on Movies ile yaptığı bir röportajda Justice League Mortal filminin yeniden gündeme gelmesiyle konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

    "Bu Batman'in çok karanlık bir karakter olmasını istemiştim. Diğer Batmanler gibi olmamalıydım. Diğer Batman senaryolarında onun ne kadar psikopat olabileceği hiç gösterilmedi. Sanki sıradan bir adam siyah bir kostüm giymek istemiş ve geceleri etrafta gizlice dolaşıp adam dövüyormuş gibi gösterildi. Aslında kostüm Bruce Wayne'in kendisi olmalı. Batman, kendini o garip yarasa kostümünün içinde rahat hisseden çarpık düşünceli biri. Aslında bunun hakkında konuşmamalıyım, ama artık Justice League ile işim bittiğine göre devam edebilirim. Ayrıca Batman, Justice League elemanları da dahil olmak üzere kimseye güvenmeyen şizofrenik bir borderline hastası gibidir."

    Armie Hammer, Ben Affleck'in canlandırdığı Batman'in bir bakıma bunlarla örtüştüğünü de ifade etti. Ayrıca Matt Reeves'in Warner Bros için yeni bir Batman projesi geliştirdiği bilinenler arasında yer alıyor. Ben Affleck ise The Accountant filmi ile ilgili yaptığı bir söyleşide, yeni filmde de Batman olmaya devam edeceğini açıkladı. Ayrıca Justice League 2'nin de çekilmeye başlanacağı duyuruldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top