Hesabım
    Liam Hemsworth ve Miley Cyrus Evlendi Mi?

    Yıllardır beklenen haber sonunda gerçek oldu mu?

    Yıllardır birlikteliklerini bir ayrılıp bir barışarak sürdüren Açlık Oyunları serisinin yıldızı Liam Hemsworth ile  eski Disney dizilerinin yıldızı, müzisyen Miley Cyrus çiftinin basına haber vermeden gizlice evlendikleri iddia ediliyor. Noel arifesinde basın tarafından ortaya atılan iddia, çiftin yakın çevresinin sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflara dayanarak yapılıyor.

    Liam Hemsworth ve Miley Cyrus çiftinin yakın arkadaş çevresi tarafından sosyal medya üzerinden yayınladığı görsellerden, çiftin bir kutlama töreninde yer aldıkları görülüyor. Kutlama töreninde düğün pastası benzeri bir pastayı birlikte kesen ikiliden Cyrus, gelinliğe benzer bir elbise tercih edenken Hemsworth onu bir takım elbiseyle tamamlıyor. Sosyal medyada yayınlanan bu paylaşımlarda Liam Hemsworth'un kardeşleri ve Miley Cyrus'ın annesinin de özellikle kutlamada yer aldığı görülüyor. Miley Cyrus ya da Liam Hemsworth tarafından evliliklerine dair henüz resmi bir açıklama gelmese de, onların da Justin Bieber ve Hailey Baldwin gibi gizlice evlenen ünlüler kervanına katıldıkları düşünülüyor.

    Miley Cyrus ve Liam Hemsworth çifti, ilk kez 2010 yılında Nicholas Sparks'ın The Last Song filminde tanışmış ve birlikteliğe başlamıştı. Çift, bu film hakkında sosyal medyadan ortak paylaşımda bulunmuştu. Sekiz yıllık zaman diliminin sonuna, evliliğe gelmeden önce çift 2012 yılında nişanlanmış, ama 2014 yılında yollarını tamamen ayırmışlardı. Cyrus, bu ayrılığın ardından "Değişmeye ihtiyacım var. Ve yanınızda hiç değişmeyen biriyle birlikte değişmeye çalışmak çok zor. Birdenbire 'Seni artık tanıyamıyorum' diyebiliyor" açıklamasında bulunmuştu. Yedi köpeği, domuzu ve atlara sahiplik yapan Cyrus & Hemsworth çiftinin geçtiğimiz aylarda Malibu'daki evlerinin yanması nedeniyle de evlilik kutlamalarının Cyrus'ın Tennessee'deki evine taşındığı düşünülüyor. Yangından kurtulan ve sahiplendikleri hayvanlarını kurtaran çift, "Birlikte yaşadığımız herkes alevlerin gücüyle yıkılmış durumda. Ama hayvan dostlarımız kurtuldu ve şu anda önemli olan bu. Evimiz artık yok, ama ailemiz ve arkadaşlarımızla paylaştığımız anılar hala duruyor." açıklamasında bulunmuştu. Ardından Cyrus, Malibu'daki evine ve Liam Hemsworth'e adadığı bir balad şarkıyı dinleyicileriyle paylaşmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top