Hesabım
    Star Wars Episode IX'ın Detayları Ne Zaman Belli Olacak?

    Star Wars hayranlarının taleplerine cevap geldi.

    Star Wars Episode IX hayranları, bir önceki film olan Star Wars: The Last Jedi'ın ardından bir yıl geçmesi nedeniyle yeni bir film için yeterince beklediklerini belirterek filmin yapımcılarına sıklıkla çağrıda bulunuyorlar. Sosyal medya üzerinden bir Star Wars hayranının yaptığı son çağrı ise karşılık bulmayı başardı. Ama nasıl bir karşılık?

    Avengers: EndgameX-Men: Dark Phoenix benzeri 2019 yılının çoğu blockbuster filmi hakkında yılbaşı sürprizi sayılabilecek şekilde detaylar paylaşılmaya devam ediliyor. Dikkatleri bu duruma çekilen Star Wars hayranları da Star Wars Episode IX için filmin yapımcılarından taleplerde bulunmaya başladılar. Ama Star Wars Episode IX filminin henüz adının bile belirlenmediği bir dönemde filmin teaser'ını beklemek ne kadar doğru olabilir? Aralık ayı sonlanmadan filmin herhangi bir detayının paylaşılmasını heyecanla bekleyen hayranlardan biri, Star Wars'un Instagram profilindeki bir paylaşıma yaptığı yorum sayesinde cevap almayı başardı.

    "Biliyorsunuz ki en iyi Noel hediyesi bir teaser paylaşmak ya da filmin adını açıklamak olacaktır, lütfen"

    "Sabırlı ol, genç Jedi."

    Her ne kadar resmi bir açıklama gelmese de internette yer alan birkaç bilgi bulunuyor. Kylo Ren'in dönüşümü bu bilgilerden biri. 'Knights of Ren' olacağı söylenen Adam Driver'ın canlandırdığı Kylo Ren karakteri Episode IX'da yer alacak. Adeta Snoke'a benzeyecek olan Ren hakkında bu detaylar verilse de, Luke Skywalker'ın akibeti hakkında dedikodular dışında bir bilgi bulunmuyor.

    Star Wars: The Last Jedi filmi 2017 yılının 13 Aralık tarihinde izleyicilerle buluşmuştu. Bu durum da yeni filmin detaylarının her an gelebileceği konusunda beklentileri yükseltiyor. Filmin prodüksiyonu hala devam ederken Mark Hamill'in de yeni film için geri döneceği gündemdeki yerini koruyor. Star Wars Episode IX'ın oyuncu kadrosunda, önceki filmlerde olduğu gibi Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac Kelly Marie Tran ve Domhnal Gleeson yer almaya devam edecek. Filmin kadrosuna yeni katılan Matt Smith, Dominic Monaghan, Naomi Ackie'nin yanı sıra serinin ilk üçlemesinde Lando karakterini canlandıran Billy Dee Williams da filmde yer alacak. 2016 yılında hayatını kaybeden Prenses Leia rolündeki Carrie Fisher da, üçlemenin ilk iki filminde kullanılmayan sahnelerin Episode IX'a eklenmesiyle hayranlarını son kez mutlu edebilecek. 

    Star Wars Episode IX'ın 20 Aralık 2019'da ülkemizde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top