Hesabım
    Tom Hanks'ten Yeniyıl Jesti!

    Tom Hanks ve eşi bir restorandaki herkese yemek ısmarladı.

    Tom Hanks ve eşi Rita Wilson, Noel arifesinde rastgele girdikleri restoranda tüm müşterilere bir jest yaparak herkese yemek ısmarladılar. Noel'in paylaşmak anlamını taşıdığını söyleyen çift, sosyal medyada en çok konuşulan isimler haline geldi.

    Er Ryan'ı Kurtarmak, Forrest Gump, Büyük gibi filmleriyle hayran olduğumuz 62 yaşındaki Oscar sahibi usta oyuncu Tom Hanks ve oyuncu eşi Rita Wilson'ın Fontana, California'da bir restorandaki herkese yemek ısmarlama jestinin ardından sosyal medyada birlikte çekildikleri fotoğraf yayılmaya başlayarak gündeme oturdu. Kısa sürede herkese yayılan ve ardından basına iletilen bu olayın temelinin yalnızca Hanks ve eşinin fast-food yemeği arayışında olmaları nedeniyle yaşandığı ortaya çıktı.

    28 yıldır birlikteliklerini sürdüren Hanks ve Wilson çifti sipariş ettikleri yemeklerini beklerken müşterilerin onları bir anda fark etmesi ve herkesin onlar hakkında konuşmaya başlaması müşteriler ve çalışanlarla birlikte fotoğraf çekilmeleriyle sonuçlandı. Oscar'lı oyuncu Tom Hanks'in bazı hayranları ise video çekmekten geri kalmadı. İşte Hanks ve Wilson çiftinin bu Noel arifesi jesti hakkında sosyal medyadaki paylaşımlardan bazıları:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top