Hesabım
    Jordan Peele'nin Yeni Filmi "Us"ın Fragmanından Dipnotlar!

    Jordan Peele imzalı "Us" filminden gelen fragmanda neler saklı?

    Jordan Peele imzalı yeni korku filmi Us'tan gelen fragman dün itibariyle yayınlandı. Başrollerine Marvel’ın 1.3 milyar dolar gişe hasılatı elde ederek rekorlar kıran alametifarikası “Black Panther”da birlikte rol alan Oscar ödüllü güzel yıldız Lupita Nyong’o ve filmin çok sevilen M'Baku'su Winston Duke ile çocuk oyuncular Shahadi Wright Joseph ve Evan Alex'i yerleştiren korku-gerilim filmi, tıpkı Peele'nin ilk filmi Kapan gibi, korku sinemasında deneysel ve farklı bir yoldan ilerleyeceğini fragmanı ile ortaya koymuş oldu. Anladığımız kadarıyla Peele bir kez daha bizi bazı ciddi alt metinlerle vurmayı planlıyor.

    Oyuncu kadrosunda “The Handmaid’s Tale” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Elisabeth Moss, ilerleyen günlerde “Aquaman”de izleme şansı bulacağımız Yahya Abdul-Mateen II, “Titans” dizisinden tanıdığımız Anna Diop, usta oyuncu Jack Nicholson’ın torunu Duke NicholsonCali Sheldon ve ikizi Noelle Sheldon'ı bulunduran film, alışılmışın dışında bir korku temasına sahip. En büyük düşmanımızın kendimiz olduğu önermesini alıp çarpık bir bakış açısıyla korkutucu bir sisteme oturtan yapımda, gerçek anlamda kendileriyle mücadele eden bir aileyi görüyoruz.

    Fragman oldukça etkileyici ve ürperticiydi. Bu sebeple de kaçırdığınız bir şey kalmasın diye sizler için fragmanı didik didik ettik. İşte bulduklarımız...

    "Us" filmi ülkemizde 15 Mart 2019'da sinemalarda izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top