Hesabım
    Gerilim Filmi "Heartlock"tan Fragman Var!

    Gerilim-dram türündeki "Heartlock"un ilk fragmanı yayınlandı.

    Romantik gerilim filmi Heartlock'tan ilk fragman geldi. "Onlara sahip olmadan önce bir insanın ruhunda ne olduğunu bulmalısın" önermesini temel alan film, hapishane duvarları arasında yaşanan gerilim ve entrika dolu bir ilişkiyi ve birbiriyle bağlı insan ilişkilerinin tehlikeli sarmalını gözler önüne seriyor. Dark Star Pictures yapımı film sert bir aşk hikayesi ile özgürlüğe giden zorlu yolu harmanlayarak seyircilerine sunuyor.

    Tera Shape, hapishanede gardiyanlık yapan genç bir kadındır. Hapishane hayatının tekdüze ve izole hayatına alışmış olan Tera, mutsuz yaşamına ve duygusal körlük derecesindeki monotonluğa adapte olmuştur. Ancak hapishaneye gelen Lee adındaki yeni mahkum bu durumu derinden sarsacaktır. Lee, aşktan yana yüzü gülmeyen Tera’nın ilgisini fazlasıyla çeker. Genç kadının Lee’ye olan bu ilgisi hapishanenin gedikli mahkumu olan Continental’ın gözünden kaçmaz. Hapishaneden kaçmanın yollarını arayan Continental, bu durumu bir fırsata çevirmeye karar verir. Tecrübeli mahkum bu gönül ilişkisini bir kaçış bileti haline getirmek için Lee’yi kanatları altına alır ve onu bu ilişkiden yararlanarak hapishaneden kaçmaya ikna etmeye çalışır. Peki bu durum Tera'yı nasıl etkilecektir?...

    Lucifer dizisinin Mazikeen'i, Güney Afrika doğumlu güzel yıldız Lesley-Ann Brandt'in başrolünü üstlendiği filmin kadrosunda; Lee rolünde American Horror Story'nin Luke Ramsey'si, The Last Kingdom'ın Bebbanburglu Uhtred'i Alexander Dreymon, Continental rolünde ise yakın zamanda iptal edilen Luke Cage dizisinin Willis 'Diamondback' Stryker'ı, Broadwalk Empire'ın Dunn Purnsley'si Erik LaRay Harvey boy gösteriyor. Romantik gerilim filminin kadrosunda The Chi'nin Sonny'si Cedric Young, Chicago Fire'ın Becerra'sı Jacqueline Williams, sevilen oyuncu Michael Alexander, yakışıklı aktör Anton BasseyPhillip Edward Van Lear ve Wayne David Parker da yer alıyor.

    Genellikle kısa filmleriyle tanınan Amerikalı yönetmen Jon Kauffman'ın ilk uzun metrajı olacak olan romantik gerilim filmi "Heartock"un senaryosunda da yönetmen Jon Kauffman ile birlikte ilk senaristlik deneyimini yaşayan Chris Cummings'in imzası bulunuyor. Henüz hiçbir festivalde gösterim yapmamış olan filmin Amerika için vizyon tarihi ise 25 Ocak 2019 olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top