Hesabım
    Captain Marvel ve Mar-Vell Aynı Karede!

    Captain Marvel'dan yeni görsel paylaşıldı!

    Marvel'ın büyük bir merakla beklenen ilk kadın süper kahraman filmi Captain Marvel'dan yeni bir görsel paylaşıldı. Room filmiyle tanıdığımız yıldız oyuncu Brie Larson'ın canlandırdığı Captain Marvel ve Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları'nın Dumbledore'u Jude Law'ın canlandırdığı Mar-Vell karakterlerinin yer aldığı görselde iki Marvel kahramanı birlik oluyor!

    2019 yılının Marvel Sinematik Evreni için önemli bir yıl olduğu su götürmez bir gerçek. Marvel hayranlarının tüm detaylarını heyecanla beklediği Avengers: Endgame, yaz aylarında tatilin keyfini çıkaramayacak olan Örümcek Adam'ı izleyeceğimiz Spider-Man: Far From Home ve Marvel'ın ilk kadın süper kahraman filmi olan Captain Marvel 2019'un üç büyük Marvel filmini oluşturuyor. Bu filmlerin arasında görme imkanı bulacağımız ilk kahramanımız Carol Danvers olacak.

    Süper güçlere çoktan sahip olan Carol Danvers'ın Dünya'ya düşmesinden sonra olanları anlatan Captain Marvel filminde Danvers, gezegeni keşfettikçe anılarını hatırlayacaktır. Filmde büyük bir kısmı yer almayacak olan Captain Marvel'a dönüşüm hikayesinde, önceki yaşamında bir savaş pilotu olan Danvers, Amerikan Hava Kuvvetleri için çalışan sıradan bir insandır. Ancak Mar-Vell olarak tanıyacağımız Dr. Walter Lawson ile tanışması Danvers'ın tüm hayatını değiştirir. Dr. Lawson, galaksiyi kontrol eden Kree halkının bir üyesidir. Mar-Vell de Carol Danvers'tan önce Captain Marvel ismini kullanıyordur. Yaşanan bir patlamada bulunan Mar-Vell'in yanında Carol Danvers'ın da bulunması sonucu, Dr. Lawson'ın güçleri Danvers'a geçer ve böylece Captain Marvel doğar.

    Captain Marvel filminde ise Carol Danvers geçmişte gezegenimizde yaşadığını ve burada bir hayatı olduğunu hatırlamaya başlayan genç bir kadın olarak güvenebileceği tek kişi ile iletişim kuracaktır Bu kişi de SHIELD çalışanı Nick Fury'nin ta kendisidir. Geçmişini keşfettikçe kendine dair bilmediği yeni detayları keşfeden süper kahraman, bir yandan da şekil değiştiren düşmanları Skrull ırkı ile onu ölümden kurtararak kendileri gibi güçlü yapan erdemli Kree ırkı arasındaki savaşta önemli bir rol oynamaktadır. İki ırkın Dünya gezegeni üzerindeki savaşında bir taraf seçmek zorunda kalan Carol, bir süper kahraman olmanın gerçek anlamını keşfedecektir.

    Filmin kadrosunda; Kree ırkına mensup olan Mar-Vell isimli savaşçı ve Captain Marvel'ın akıl hocasını yakışıklı oyuncu Jude Law canlandırırken, insanlığın arasına sızdığında Doktor Minnerva adını alan Kree casusu ve genetikçi Minn-Erva'yı ise Humans'ın Anita'sı Gemma Chan canlandırıyor. Son olarak "Yıldızlar Asla Ölmez" ile seyircilerin karşısına çıkan, Altın Küre, BAFTA ve SAG ödülü sahibi Amerikalı oyuncu Anette Benning de erdemli Kree ırkına dahil bir karakter olarak seyircilerin karşısına çıkacak. Filmin kötü adamı uzaylı ırkı Skrulls'un lideri rolünde Ben Mendelsohn olacak. Captain Marvel'ın yönetmen ve senarist koltuğuna ise Anna Boden ve Ryan Fleck oturuyor.

    Captain Marvel, ülkemizde 8 Mart 2019'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top