Hesabım
    Barry Jenkins’ten Filmini İzlemek İsteyen Hayranına İnce Jest!

    Barry Jenkins “If Beale Street Could Talk”un Atlanta’daki gösterimine konuk oldu.

    2016 yapımı “Ay Işığı” ile En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar kazanan başarılı yönetmen Barry Jenkins’in yeni filmi “If Beale Street Could Talk” geçtiğimiz günlerde Amerika’da vizyona girdi. Filmin Atlanta şehrinde düzenlenecek bir gösterimine konuk olacağını açıklayan yönetmen, gösterime gelmek için araba kiralaması gereken bir hayranının yol masrafını karşılayacağını söylerek ince bir jeste imza attı.

    Noel tatili için Atlanta’daki ailesini ziyaret eden yönetmen Barry Jenkins, Regal Atlantic sinemasındaki 11.30 seansına konuk olacağını ve filmden sonra bir soru-cevap etkinliği yapılacağını duyurdu. Yönetmenin bir hayranı gösterime katılmak istediğini ancak annesinin arabasını almasına izin vermediğini, bu yüzden de araba kiralamak zorunda kalacağını tweet’ledi. Mesajı gören yönetmen minik ama ince bir jest yaparak hayranının yol masrafını karşılayacağını söyledi. Gösterimden geriye yönetmen ve hayranının çekildiği tatlı fotoğraf kaldı.

    James Baldwin'in 1974 tarihli romanından beyaz perdeye uyarlanan film üç dalda Altın Küre’ye aday gösterildi. Oyuncu kadrosunda KiKi LayneStephan James, Regina KingColman Domingo, Teyonah Parris, Brian Tyree HenryDave Franco, Ed SkreinMichael BeachFinn WittrockAunjanue Ellis, Diego Luna, Pedro Pascal ve Emily Rios gibi isimlere yer veren filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top