Hesabım
    Reese Witherspoon’dan “Eleanor Oliphant Is Completely Fine” Filmi Geliyor!

    Çok satan roman “Eleanor Oliphant Is Completely Fine” beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Oscar ve Altın Küre ödüllü başarılı oyuncu Reese Witherspoon, İskoç yazar Gail Honeyman’ın çok satan romanı “Eleanor Oliphant Is Completely Fine”ı beyaz perdeye uyarlamak için kolları sıvadı. Aktris yapım şirketi MGM ile birlikte filmin yapımcılığını üstlenecek.

    2018 Costa Kitap Ödülleri’nde En İyi İlk Roman Ödülü’nü kazanan “Eleanor Oliphant Is Completely Fine”, İskoçya’nın Glasgow şehrinde yaşayan sosyal yönden beceriksiz bir kadına odaklanıyor. Zor bir çocukluk geçiren kadın bastırılmış anılarıyla başa çıkmaya çalışıyor. Henüz bir yönetmene sahip olmayan filmin senaryosunu Steven Spielberg’ün yönettiği “The Post”un senaryosuna imza atarak Altın Küre’ye aday gösterilen Liz Hannah kaleme alıyor.

    Filmin başrolü için de Reese Witherspoon’un adı geçiyor ancak henüz bir anlaşma sağlanmış değil. Bu sene “Zamanda Kıvrılma” filminde izlediğimiz başarılı aktrisin gelecek projeleri arasında 2020 yılında vizyona girecek “Legally Blonde 3”, yeni “Tinker Bell” uyarlaması ve komedi filmi “Wish List” bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top