Hesabım
    David Harbour'lı Hellboy'dan Yeni Kare!

    David Harbour'ın canlandırdığı yeni Hellboy'dan bir görsel yayınlandı.

    Guillermo Del Toro'nun kamerasından çıkan ve Ron Perlman'ın başrolünde yer aldığı 2004 ve 2008 yılında çekilen Hellboy'un ardından, 2019 yılında vizyona girmek üzere Neil Marshall'ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu David Harbour'ın başrolünü üstlendiği yeni 'Hellboy' gündeme oturdu. Şimdi ise Hellboy ve Profesör Bruttenholm'un birlikte görüldüğü filmden bir görsel paylaşıldı.

    Hellboy filminden paylaşılan yeni görselde birlikte gördüğümüz Golden Globe ödüllü usta oyuncu Ian McShane'in canlandırdığı, Hellboy için bir baba figürü olanProfesör 'Broom' Bruttenholm ve The Newsroom, Stranger Things gibi yapımlardan tanıdığımız David Harbour'ın canlandırdığı Hellboy bir tartışma içerisinde olabilir gibi görünüyor.

    Çizgi romanlara göre Hellboy, Ogdru Jahad ajanı ve Hellboy'un baş düşmanı olan Grigori Rasputin'in şeytani çağrısı üzerine dünyaya gelir. Profesör Broom ise onun üzerinde deneyler yapan ve onu bir çocuk gibi yetiştirip ona ebeveynlik yapan isimdir. Ayrıca Broom, Bureau For Paranormal Research and Defence departmanının yöneticisi ve gizli uzmanıdır.

    10 yıl büyük ekrandan uzak kalan Hellboy'un ses getiren dönüşünün ardından, filmin yönetmeni Neil Marshall ve Hellboy çizgi romanlarının yaratıcısı Mike Mignola ortak bir açıklama yaptı. Bu açıklamaya göre Hellboy filmi ilk filmlerden çok daha fazla çizgi romanlara benzeyerek izleyici karşısına çıkacak. Ayrıca yeni filmin David Harbour'ın kırmızı boynuzlarının altında daha vahşi ve korku odaklı bir film olacak olmasının yanı sıra filme 18+ sınırlama getirileceği söylenenler arasında yer alıyor.

    Hellboy olarak izleyeceğimiz David Harbour, filmin vahşet içerikli olması ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Onlar birer canavar olsa da ya da bu bir film olsa da, gerçekten birilerini öldürüyormuşsunuz hissi yaşıyorsunuz. Kafalarını koparıyor, kanlarında yıkanıyorsunuz ve bu kalpleri söküp atma fikri bile çok karışık duygular yaşatıyor. Hellboy'un bir katil olduğunu anlamamız biraz zaman aldı. Hellboy silahın ta kendisi."

    Filmin yönetmen koltuğunda Doomsday ve Descent filmlerinden tanıdığımız Neil Marshall yer alırken, senaryosunu Hellboy'un çizgi romanlarının yaratıcısı Mike Mignola kaleme alıyor. Hellboy'un oyuncu kadrosunda David Harbour ve Ian McShane'in yanı sıra Blood Queen rolüyle Milla Jovovich, Daniel Dae Kim, Penelope Mitchell, After Earth'ten tanıdığımız Sophie Okonedo, "mother!"dan tanıdığımız Brian Gleeson ve Rogue One: A Star Wars Story'den tanıdığımız Alistair Petrie yer alıyor.

    Hellboy filminin ülkemizde 12 Nisan 2019'da vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top