Hesabım
    Chris Evans ve Seth Rogen'ın "Evde Tek Başına" İle İmtihanı

    Chris Evans ve Seth Rogen "Evde Tek Başına" filmi ile ilgili bir ayrıntıyı yeni farketmiş.

    Yıllardır bir neslin yılbaşı zamanında izlemekten vazgeçemediği Noel filmi Evde Tek Başına, her yıl olduğu gibi bu yıl da olay yarattı. Avengers'ın yıldızı Captain America'yı canlandıran Chris Evans ve Pineapple Express'in yıldızı Seth Rogen, Macaulay Culkin'in başrolünde yer aldığı filmde yer alan bir olayı yıllar sonra farkederek hayal kırıklığına uğradıklarını sosyal medya üzerinden ifade ettiler.

    1990 yılında hayatımıza giren Macaulay Culkin'in başrolünde yer aldığı, Chris Columbus'un yönetmen koltuğuna oturduğu ve senaryosunu The Breakfast ClubFerris Bueller'le Bir Gün gibi gençlik filmlerinin usta ismi John Hughes'un kaleme aldığı Home Alone'un gündemdeki yeri, Chris Evans ve Seth Rogen sayesinde daha önemli bir hale geldi. Filmde Culkin'in canlandırdığı Kevin McCallister'ın televizyonda izlediği bir film vardır. Adı Angels With Filthy Souls olan, 1930'larda geçen noir siyah beyaz bir film gibi görünen bu yapımı Evans ve Rogen gerçek sanıyormuş! Rogen bu filmin gerçekte olmadığı ve yalnızca yönetmen Chris Columbus'ın bir kesit halinde çektiğini öğrenince, bu bilgiyi sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. ‘Keep the change, ya filthy animal’ replikleriyle akıllara kazınan bu Angels With Filthy Souls'un sahte olduğuna inanmayan bir diğer isim ise Seth Rogen'ın paylaşımını yanıtlayan Chris Evans oldu. Filmin gerçek olmadığını bilmeyen bir diğer isim ise Spider-Man: Into The Spider Verse filminin senaristi Rodney Rothman'dı. Rogen, Rothman'a "Bu şekilde öğrendiğin için üzgünüm." yanıtını verdi. 

    "Bütün çocukluğum Kevin'ın Home Alone'da izlediği Angels With Filthy Souls filminin gerçekten eski bir film olduğunu düşünmekle geçti."

    Angels With Filthy Souls, aslında Kirli Yüzlü Melekler filmine yapılan bir göndermeydi. Home Alone'un ikinci filminde ise yine bu filme gönderme yapılarak 'Angels With Even Filtier Souls' adında bir film daha varmış gibi gösterildi. Yılların eskimeyen Noel filmi Evde Tek Başına, Kevin'ın ailesi Fransa’ya tatile giderken yanlışlıkla evde unutulması üzerine yaşananları anlatır. Yalnız kaldığını fark eden Kevin, evini de hırsızlara karşı korumak zorunda kalacağını anlar. Harry ve Marv’ın niyeti, Kevin’in mahallesindeki tüm evleri soymaktır. Kevin’in evinin kolay lokma olmayacağını acı deneyimlerle öğreneceklerdir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top