Hesabım
    Dwayne Johnson'lı "Fighting With My Family"den Görsel!

    Fighting With My Family filminden yeni bir görsel paylaşıldı.

    The Little Drummer Girl ile siyah ekranda, Lady Macbeth ile beyaz perdedeki oyunculuğunu kanıtlayan güzel yıldız Florence Pugh ve Jumanji, G.I. JoeHızlı ve Öfkeli gibi filmlerin başarılı oyuncusu Dwayne Johnson'ın başrollerini üstlendiği Fighting With My Family filminden Florence Pugh'ın yer aldığı bir görsel paylaşıldı.

    26 yaşındaki WWE Amerikan güreşçisi Sarah Paige Bevis'in hikayesinden ilham alınarak çekilen Fighting With My Family filmi, sinemalarda izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yayınlanan görselde ise Florence Pugh'ın canlandırdığı Raya Knight karakterini şov yaparken görüyoruz.

    Film, bir gangster ve eski güreşçi olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Ülkenin her yerindeki küçük mekanlarda gösteriler yapan Ricky, karısı ve iki çocuğuyla sakin bir hayat sürmeye çalışmaktadır. Günü birinde kardeşler Paige ve Zak WWE için seçmelere katılma şansı buluyorlar. Ebeveynler rüyalarının gerçekleştiği ve bütün sorunlarının çözüleceği düşünmeye başlıyor. Bununla birlikte, kardeşler ise bir WWE süperstarı olabilmenin hayal edemeyecekleri kadar çok emek gerektirdiğini öğrenmeye başlıyor...

    Filmin ilham aldığı Sarah Paige Bevis'in hikayesi ilk kez 2012 yılında izleyicilere sunulan Paige isimli belgesel ile paylaşılmıştı. Filmin senarist ve yönetmeni Stephen Merchant, 2010 yılındaki Cemetery Junction filminden sonra ilk kez bir filmin senarist ve yönetmenliğini üstleniyor. Merchant, Paige belgeseli ile ilgili şu sözleri sarf ediyor: "Bu belgeseli izlemek için otururken hiç ilgimi çekmeyeceğini düşünmüştüm. Ama bir anda o aileye bağlandım."

    Amerikan güreşi temalı Fighting With My Family'nin oyuncu kadrosunda “Game of Thrones”un Cersei Lannister’ı olarak akıllara kazınan başarılı oyuncu Lena Headey, Cornetto üçlemesinden tanıdığımız Nick Frost, komedi filmlerinin sevilen yüzlerinden Vince Vaughn, Laurence Olivier En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü ve Ian Charleson Ödülü sahibi Jack Lowden, güzel oyuncu Kim Matula ve Aqueela Zoll gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğuna oturup aynı zamanda filmde rol alan Stephen Merchant'ı, fenomen “The Office” dizisinin yaratıcılığını üstlenmesiyle tanımıştık.

    Fighting With My Family filminin ülkemizde ne zaman izleyicilerle buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top