Hesabım
    "Can Dostlar"dan İlk Fragman Geldi!

    Eğlenceli macera filmi Can Dostlar'dan ilk fragman paylaşıldı.

    Oyuncu kadrosunda tamamı çocuklar ve gençlerden oluşan Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin yer aldığı kalpleri ısıtmayı hedefleyen eğlence dolu yerli macera filmi Can Dostlar'dan ilk fragman sinemaseverlerle paylaşıldı. Yediden yetmişe çocukları ve yetişkinleri sinemalara davet eden Can Dostlar film ekibi, 2018'de sinemalarda izleme fırsatı yakaladığımız "Bizim Köyün Şarkısı" filminde yer almışlardı.

    Can Dostlar filminde, çocuklar kimsenin oynayamadığı gizemli bir parkı keşfe çıkıyor ve orada kimseye görünmeden rahatlıkla oyun oynayabilmek için kolları sıvıyor. Eskiden sık sık bir araya gelip sokakta gönüllerince eğlenen çocuklar ve gençler, artık zamanlarının çoğunu telefonları ile oynayarak geçiriyorlardır. Ama artık buna bir son verme zamanı gelmiştir.  Mahalleye yeni gelen çocukların da ısrarı sonucu telefonlarını bir kenara bırakıp sokaklarda, parklarda oynamaya karar verip, tek amaçları arkadaşlarının en büyük hayali olan voleybol takımına girebilmesini sağlamak olan bu çocukların aşmaları gereken büyük bir sorun bulunuyordur. Parkın bitişiğinde oturan Kötü Kazım parka oynamaya gelen herkesin korkulu rüyası olmuştur. Büyük bir sır saklayan Kazım’dan parkı geri almaya çalışan çocuklar bir olup zorlu bir mücadeleye atılır. Kötü Kazım'ın büyük sırrının ne olduğunu öğrenebilecek miyiz? Bunun cevabı için Can Dostlar sizleri maceraya davet ediyor. Çocuklar Kötü Kazım'ın aracılığıyla atıldıkları macerada hem dostluklarını pekiştirecek hem de mahallelerindeki çok renkli karakterler ile tanışma fırsatı bulacaklar.

    Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin bol kahkahalı yeni dostluk filmi Can Dostlar'ın yönetmen koltuğunda "Bizim Köyün Şarkısı" filminin de yönetmenliğini yapan Tuğçe Soysop oturuyor. Senaryo ekibinde Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagihan Cemcir, Onur ÜmitÖner Ateş ve Pelin Serin'in yer aldığı filmin kadrosunda Selim Bayraktar, Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Eda Döğer, Dora Dalgıç, Taha Sönmezışık, Zeynep Ilgın Çelik gibi isimler bulunuyor.

    Can Dostlar filmi, 18 Ocak 2019'da sinemalardaki izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top