Hesabım
    Cem Yılmaz’ın “Karakomik Filmler”inden İlk Fragman Yayınlandı!

    Cem Yılmaz’ın yeni projesi “Karakomik Filmler”den ilk fragman geldi.

    Türk sinemasının önde gelen isimlerinden başarılı oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz’ın yeni projesi “Karakomik Filmler 2Arada - Kaçamak”tan ilk fragman görücüye çıktı.

    2Arada” ve “Kaçamak” isimli birer saatlik iki filmi bir araya getiren “Karakomik Filmler”in oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz’a ek olarak Özkan UğurCan YılmazZafer Algöz, Necip MemiliNilperi Şahinkaya ve “Kahpe Bizans” filmi ve “Ruhsar” dizisi ile seyircilerin gönlünü kazanan, son olarak “7Yüz”ün "Büyük Günahlar" bölümünde cesur bir rolle karşımıza çıkan Cem Davran gibi isimler yer alıyor.

    Yönetmenliğini ve senaristliğini de Cem Yılmaz’ın üstlendiği filmlerin konuları henüz açıklanmış değil ancak fragmandan aşağı yukarı bir fikir sahibi olabiliyoruz. Daha önce yapılan paylaşımlardan anladığımız kadarıyla ise “Kaçamak”ta Cem Yılmaz Alpay ismindeki bir karakteri canlandırırken, kardeşi de Aytaç karakterine hayat verecek. Özkan Uğur'un İbrahim, Zafer Algöz'ün Nevzat karakterlerine hayat vereceği filmde Necip Memili Neco'yu canlandıracak. Lucky karakterinin ise Şahinkaya tarafından canlandırılacağı tahmin ediliyor.

    Yapımcılığını NuLook ve Cmylmz Fikirsanat’ın üstlendiği filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top