Hesabım
    Sinema İşletmeleri ve Filmciler Arasında Tansiyon Yükseliyor!

    Filmlerini vizyondan çeken ünlü filmcilerden yeni açıklamalar geldi!

    Sinema işletmeleri ve film yapımcıları arasında çıkan anlaşmazlığın ardından yapımcıların düzenlediği toplantı sonucu, geçtiğimiz günlerde başta Yılmaz Erdoğan'ın vizyona girmeye hazırlanan filmi Organize İşler: Sazan Sarmalı filmi olmak üzere film yapımcıları filmlerini vizyondan çekmeye başlamıştı. Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler üçlemesini; Mahsun Kırmızıgül'ün Mucize 2 filmini vizyondan çekmesinin yanı sıra Ayla ve Müslüm'ün yapımcısı Mustafa Uslu ve Timur Savcı'nın yapım şirketi TAFF da bu isyana katılan yapım şirketleri arasında yer alıyor.

    Tüm bunların ardından sinema işletmeleri tarafından da yanıt gecikmedi. Cengiz Semercioğlu'nun Mars Group'un Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar ile yaptığı röportajda Acar, "Cem Yılmaz olmazsa, başka Cem Yılmaz'lar çıkar. Onlar film çekmezse çekeni bulacağız." şeklinde açıklama yaparak yapımcılara taviz verilmeyeceğini açıkça ifade etti. Acar, piyasanın %38'lik kısmını oluşturduklarını, bilet satışlarının sadece onlara mal edilmemesi gerektiğini anlatan sözler sarf etti. Acar ayrıca, Mahsun Kırmızıgül'ün sinema işletmecilerine karşı yaptığı söylemlere tepki göstererek Kırmızıgül'e birçok destekte bulunduklarını belirtti.

    Mars Group'un Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar'ın bu sözlerinin ardından karşı taraftan tepkiler gecikmedi. Acar'ın "Sektörden başka Cem Yılmaz'lar çıkarırız" sözlerine karşı Cem Yılmaz, özellikle bilet fiyatlarına atıfta bulunarak sosyal medya üzerinden şu paylaşımları yaptı:

    Aslı Irmak Acar'ın doğrudan Mahsun Kırmızıgül'ü hedef alan ve Kırmızıgül'e destek verdiklerini iddia eden sözlerin ardından Kırmızıgül tarafından yanıt sosyal medya üzerinden geldi. Kırmızıgül, Acar'ın açıklamasının talihsiz olduğunu, bunun bir destek olmadığını ve geri ödeme şartıyla verilen bir avans olduğunu ifade etti. 

    Organize İşler: Sazan Sarmalı filmini vizyondan çekmek zorunda kalan Yılmaz Erdoğan da Acar'ın açıklamalarına verdiği tepkide gecikmeyerek Cem Yılmaz'ın yanında durduğunu belirtti.

    Tüm bu tartışmaya Ata Demirer cephesinden ise esprili bir tepki geldi:

    Şahan Gökbakar ise yapımcılar arasında yapılan toplantıya katılım sağladığını ancak Recep İvedik 6 filminin vizyondan çekilip çekilmeyeceğinin henüz belli olmadığını sosyal medya üzerinden ifade etti.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    🙏

    Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Mars Group ile yapılan röportajda bilet ve patlamış mısır fiyatları konusunda herhangi bir geri adım atılmayacağının sinyallerinin verilmesi üzerine,  nasıl bir uzlaşmaya varılacağının bilinmemesi gündemdeki yerini ilerleyen günlerde de koruyacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top