Hesabım
    Kevin Spacey, Paparazzilere Pizza Servisi Yaptı!

    İngiliz magazinciler, Kevin Spacey'nin gizli evini ifşa etmeye çalıştı.

    Noel arifesinde, House of Cards'a geri dönmek istediğini ifade ettiği bir videoyu basın ile paylaşan Se7en, Los Angeles Sırları, Amerikan GüzeliTam Gaz gibi filmlerle adından söz ettiren Oscarlı oyuncu Kevin Spacey, bu kez de onu takip eden magazin fotoğrafçılarına ilginç bir sürpriz gösteri yaparak yeniden gündeme geldi.

    The Daily Mail isimli İngiliz gazetesinin magazin gazetecileri, Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey'nin Baltimore'da kimsenin bilmediği gizli evini ifşa etmeye çalışırken kendileri ifşa oldu. Gazetecilerin kendini takip ettiğini farkeden Kevin Spacey, onlara küçük bir sürpriz yapma kararı aldı. Spacey'nin sırrını çözen gazetecilere ödül olarak sipariş ettikleri pizzayı kendi elleriyle teslim eden oyuncu, gazetecilerin şaşırmasına neden oldu. Yakın bir zamanda Nantuckey Mahkemesi'nde davası görülecek olan Spacey'nin, pizzayı gazetecilere götürürken basın ile paylaşılmak üzere çekilen videoda "2017'den beri emekli" yazılı bir şapka taktığı görüntülenenler arasında yerini aldı. Ayrıca "Biliyorum işini yapıyorsun. Kendini sıcak tut. Mutlu Noeller!" sözlerini sarf ederek gazetecilerin Noel'ini kutlamaktan da geri kalmadı.

    Spacey Noel arifesinde yayınladığı videodaki konuşmasında, henüz dava bile yokken hakkında söylenen her şeye rağmen, şaşırtıcı bir şekilde iyi olduğunu ve özgüveninin günden güne yükseldiğini söylüyor ve izleyiciye “çok yakında tüm gerçeği öğreneceksiniz” diyordu. Videonun kapanışında House of Cards’taki karakterine göndermede bulunarak “Benim öldüğümü hiç görmediniz değil mi?” diyen Spacey, sonrasında alyans takıyor ve kameraya bakarak “Sonuçlar çok aldatıcı olabilir. Beni özlediniz mi?” ifadesinde bulunmuştu.

    Harvey Weinstein taciz davasının ortaya çıkmasından bugüne Hollywood'un kadın ve erkek oyuncuları tacizcileri ifşa etmeyi sürdürüyor. Bu tacizcilerin arasında Kevin Spacey'nin de olduğunun, çok sayıda kişiyi taciz ettiğinin ortaya çıkmasının ardından Spacey, House of Cards dizisindeki rolünü kaybetmiş ve oyuncunun tüm film projeleri iptal edilmişti. House of Cards dizisindeki karakterinin akibetini filmin senaristleri, Frank Underwood'u öldürerek tamamen belirlemişlerdi. Böylece Kevin Spacey'nin hiçbir zaman diziye geri dönemeyeceği de açıklanmış oldu. Ayrıca Spacey'nin geçtiğimiz günlerde 2016'da bir komiyi taciz ederken duyarlı insanlar tarafından çekilen Nantuckey Mahkemesi'ne ve polise sunulmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top