Hesabım
    Samuel L. Jackson’lı “Shaft”tan Yeni Görsel Var!

    Suç ve aksiyon filmi “Shaft”tan yeni bir görsel yayınlandı.

    Oscar ve dört Altın Küre adaylığı bulunan sevilen oyuncu Samuel L. Jackson'ın başrolünü üstlendiği aksiyon ve suç filmi “Shaft”tan yeni bir kare görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Richard Roundtree, Jessie T. Usher, Regina HallLuna Lauren VelezAlexandra ShippAvan Jogia ve Method Man gibi isimler yer alıyor. Ernest Tidyman'in aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmenliğini ise “Fantastik Dörtlü”, “Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi” ve “Zor Biraderler” gibi filmlerle tanınan Tim Story üstleniyor.

    MIT derecesinde siber güvenlik uzmanı olan John Shaft Jr., bir gün arkadaşının sır dolu ölümü üzerine olayı çözmek için babasının yardımına başvurur. JJ belki bir uzman olabilir, ancak hala babasının eğitimine ihtiyacı vardır. Uyuşturucu madde satıcılarının istilasına uğrayan Harlem'de yaşananları çözmeye çalışan JJ'in FBI rozeti ile babasının dedektif ceketi sık sık birbiriyle çatışır. Aralarındaki çatışmanın bir diğer nedeni ise birbirlerinden uzun süre uzak kalmalarıdır.

    “Shaft” 14 Haziran’da Amerika’da vizyona girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top