Hesabım
    Bill Murray ve Dan Aykroyd da “Zombieland 2” Kadrosunda!

    Merakla beklenen “Zombieland 2” oyuncu kadrosuna iki yeni ismi kattı.

    23.6 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 102 milyon dolar gişe hasılatı elde eden ve yıllar geçtikçe popülaritesini arttıran “Zombieland”in merakla beklenen devam halkası “Zombieland 2” oyuncu kadrosuna iki önemli ismi kattı. İlk filmde de kendisine hayat veren Oscar adayı usta oyuncu Bill Murray ve “Hayalet Avcıları” ile hafızalara kazınan Dan Aykroyd filmin kadrosuna dahil oldu.

    Devam halkasında ilk filmin başrolleri Oscar ve Altın Küre ödüllü Emma Stone, 2006 yapımı “Küçük Gün Işığım”ın Oscar adayı genç yıldızı Abigail Breslin, üç Oscar adaylığı bulunan sevilen aktör Woody Harrelson ve “Sosyal Ağ” ile 2011 yılında Oscar’a aday gösterilen Jesse Eisenberg geri dönüyor. İlk filmin yönetmeni ve bu sene “Venom: Zehirli Öfke” ile karşımıza çıkan Ruben Fleischer da tekrar yönetmen koltuğuna oturuyor.

    Bir kez daha zombi saldırılarından hayatta kalmak için kendi kılavuzunu örnekleriyle birlikte izleyiciyle paylaşan Columbus ve takım arkadaşlarına odaklanacak devam halkasının senaryosuna ise ilk filmin senaristleri Paul Wernick ve Rhett Reese imza atıyor.

    “Zombieland 2” ülkemizde 8 Kasım’da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top