Hesabım
    “Ölüm Günün Kutlu Olsun 2”den Yeni Fragman Geldi!

    Devam halkası “Ölüm Günün Kutlu Olsun 2”nin ikinci fragmanı yayınlandı.

    Geçtiğimiz sene 4.8 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 122 milyon dolar gişe hasılatı elde eden korku filmi “Ölüm Günün Kutlu Olsun”un merakla beklenen devam halkası “Ölüm Günün Kutlu Olsun 2”den yeni bir fragman yayınlandı.

    İlk filmden başrol Jessica RotheIsrael BroussardRuby ModineRachel MatthewsCharles Aitken ve Caleb Spillyards oyuncu kadrosuna geri dönerken, Suraj SharmaSteve Zissis ve Sarah Yarkin gibi isimleri bu filmde ilk defa izleyeceğiz. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise “Paranormal Activity: İşaretliler” ve “Scout's Guide To The Zombie Apocalypse” filmlerine imza atan, ilk filmin yönetmeni Christopher Landon üstleniyor.

    Devam halkası ilk filmde yer alan zaman döngüsüne dair soru işaretlerini giderecek ve ilk filmin bittiği yerden devam edecek. Devam halkasında Tree, tekrar tekrar ölmenin, başına geleceklerden şaşırtıcı bir şekilde daha kolay olduğunu fark edecek. İlk filmde gerçekleşen olaylardan iki yıl sonra, Tree Gelbman bir kez daha aynı zaman döngüsüne giriyor. Bu eyleminin amacı ise başına neden bunların geldiğini bulmak. Bu süreçte Tree, ayrıca, zaman döngüsünün gücü tarafından diriltilen ve intikam arayışındaki Lori ile de yüzleşmek zorunda kalıyor.

    “Ölüm Günün Kutlu Olsun 2” ülkemizde 22 Şubat’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top