Hesabım
    Engin Akyürek ve Bergüzar Korel'li "Bir Aşk İki Hayat"tan Fragman!

    Ay Yapım ve Medyapım'dan yeni aşk filmi ‘Bir Aşk İki Hayat’ın ilk fragmanı yayınlandı.

    Engin Akyürek ve Bergüzar Korel'in başrollerini paylaştığı merakla beklenen romantik dram türündeki film "Bir Aşk İki Hayat"tan ilk fragman yayınlandı. Ay Yapım ve Medyapım’ın ortaklığındaki "Bir Aşk İki Hayat" filminin Ocak ayı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.

    "Bir Aşk İki Hayat" filminin konusu ise şöyle: Genç bir adam olan Umut, bir akşam planı için iki seçenek arasında seçim yapmak zorunda kalır. Gayet basit bir konu olarak, köpeğini dışarı çıkarmak ya da evde kalmak arasında basit bir karar vermesi gereken Umut, aşk ve hayatın sonsuz seçenekleri arasına doğruluğunu bilmeden bir adım atacaktır. Yaptığı bu seçim ise Umut'un hayatının değişmesine neden olacaktır. Engin Akyürek yönetmen olan Umut’a, Bergüzar Korel ise mimarlık yapan Deniz'e hayat verdiği filmde, Umut’un kaderi bir gecede vereceği karar ile değişecek. Bir karar karşısına hayatının aşkını çıkarabilecekken, diğeri ise onu fırtınalı günlere savurabilir. Hayatın, aldığımız küçük kararların toplamı olduğunu gözler önüne serecek olan ‘Bir Aşk İki Hayat' ile “Zamanı geri alma şansınız olsa siz ne karar verdiniz?” sorusu izleyicilere yöneltilecek.

    Yabancı Damat”, “Fatmagül’ün Suçu Ne?”, “Kara Para Aşk”, “Bi Küçük Eylül Meselesi” gibi yapımlardan tanıdığımız dünyaca ünlü başarılı oyuncu Engin Akyürek ve “Binbir Gece”, “Karadayı”, "Vatanım Sensin” gibi yapımların yıldızı Bergüzar Korel’in başrolünü üstlendiği romantik dram türündeki “Bir Aşk İki Hayat” filminin yönetmen koltuğunda ‘Delibal’, ‘Medcezir’ ve ‘Ufak Tefek Cinayetler’ gibi başarılı yapımlara

    imza atan yönetmen Ali Bilgin oturuyor. Filmin senaryosuna ise Kara Sevda ve Medcezir dizilerinin senaryosunu kaleme alan Burcu Görgün Toptaş ve  Özlem Yılmaz imza atıyor. "Bir Aşk İki Yürek" filminde Engin Akyürek ve Belgüzar Korel’e, İstanbullu Gelin, Ezelİstanbul Kırmızısı gibi yapımlardan tanıdığımız usta oyuncu İpek Bilgin, Körfez, 7 YüzYüz Yüze gibi yapımlarda izlediğimiz Merve Dizdar, Leyla İle Mecnun, Beş Kardeşİtirazım Var gibi dizi ve filmlerden tanıdığımız Osman Sonant ve Kar, "Bir Gevrek, Bir Boyoz, İki de Kumru" yapımlarından tanıdığımız Serhat Parıl gibi isimler eşlik ediyor.

    "Bir Aşk İki Hayat" filmi 25 Ocak'ta sinemalarda izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top