Hesabım
    Timothée Chalamet ve Armie Hammer'lı "Call Me By Your Name 2" Nasıl Başlayacak?

    Call Me By Your Name 2'nun yönetmeni Luca Guadagnino'dan filme dair detaylar geldi!

    Geçtiğimiz aylarda devam filminin çekileceği açıklanan, başrollerinde Timothee Chalamet ve Armie Hammer'ın yer aldığı romantik LGBTQ+ filmi "Call Me By Your Name 2" hakkında ilk detaylar filmin yönetmeni tarafından paylaşıldı. yönetmen Luca Guadagnino'nun İtalya merkezli Bad Taste ile yaptığı röportajda söylediklerine göre filmin açılışında yer alacak olan sahneler belirlendi.

    Luca Guadagnino, Call Me By Your 2'nun açılışının şu şekilde olacağını ifade etti: "Elio, Oliver ve Perlman ailesinin yaşamlarına nasıl devam ettiği kısmına geldiğimizde kendime 'Crema sahnesini geçmeli miyim; geçmemeli miyim?' sorusunu yönelttim. Ama pek sanmıyorum. Senaryoya kepçeyi biraz daldırmam gerekirse, Call Me By Your Name'in devam filmi -ama buna devam filmi demekten hoşlanmıyorum- öncelikle Paris'te geçecek. Ve Elio'nun şömine önünde ağlama sahnesiyle açılış yapacak. Bu parlayan gözler eşliğinde biz de onların hala bıraktığımız yerde olup olmadıklarını merak edeceğiz. Ama hayır; onun ağlama nedeni 80'li yılların en iyi filmlerinden biri olan Paul Vecchiali yönetmenliğindeki "Once More/Encore"un kapanış sahnesi. Bu sahne Elio ile tamamen uyumlu, çünkü Elio Vecchiali sinemasını çok seviyor. Onun sineması da Elio gibi melankolik..."

    Call Me By Your Name'in ilk filminde başrolü paylaşan Timothee Chalamet ve Armie Hammer'ın henüz tam adı belli olmayan devam filminde de yer alacağı kesinleşmiş durumda. Ayrıca yönetmen Luca Guadagnino, Armie Hammer'ın canlandırdığı Oliver karakterinin evlendiği kişi olarak da Dakota Johnson'ı görmek istediğini belirtti. Ayrıca Guadagnino röportajında, Richard Linklater'ın Before Sunrise ile başlayan üçlemesinden ilham aldığını itiraf etti. Filmin diğer detayları ve ne zaman vizyona gireceği henüz belli değil.

    Call Me By Your Name'in ilk filminde, 1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmektedir. Elio, Greko-Roma kültüründe uzmanlaşmış seçkin bir profesör olan babası ve onu elit kesim meyveleriyle, doğal lezzetlerle şımartan, çevirmen olan annesi Annella ile bir arada olmaktan ziyadesiyle memnundur. Elio'nun olgunluğu ve entelektüel birikimi, onu tam teşekküllü bir yetişkin gibi gösteriyor olsa da, özellikle kalpteki konularda onun hakkında hala masum ve biçimlenmemiş olan çok şey vardır. Bir gün, doktorasını sürdüren büyüleyici bir Amerikalı bilim adamı olan Oliver Elio'nun babasına yardım etmek göreviyle yıllık yaz stajyeri olarak villaya gelir. Güneşin ışıltılarının arasında Elio ve Oliver hayatlarını sonsuza dek değiştirecek bir yaz boyunca yeşermekte olan arzunun güzelliğini keşfedeceklerdir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top