Hesabım
    John Krasinski "Sessiz Bir Yer 2"nin Konusunu Açıkladı!

    Sessiz korku filmi "A Quiet Place"in ikinci filminin konusu hakkında John Krasinski'den tüyolar geldi.

    Yılın en iyi filmlerinden biri olarak görülen Sessiz Bir Yer filmine bir devam filminin çekileceği resmi duyurular arasında yer alıyordu. Şimdi ise filmin hem yönetmen ve senarist koltuğunda bulunup hem de başrolünü eşi Emily Blunt ile birlikte üstlenen John Krasinski'den ikinci filmin konusu hakkında ilk detaylar geldi.

    Geçtiğimiz Nisan ayında ülkemizdeki sinemalarda izleyicisiyle buluşan Sessiz Bir Yer filminin dünya çapında yakaladığı başarı sayesinde filmin yönetmeni John Krasinski, devam filmini çekme kararı almıştı. Krasinski, Deadline ile yaptığı röportajda, henüz resmi adı belli olmayan "A Quiet Place 2"nun potansiyel konusu hakkında detaylar verdi. John Krasinski bu röportajda, "Aslında fikir çok basit. Hala senaryoyu yazma aşamasındayız ve kesinleşen bir şey yok. Ama kafamda beni çok heyecanlandıran bazı fikirler oluşmuş durumda. Çoğu devam filminde olduğu gibi hikayede yer alan kahramanlar ya da kötülere geri dönülür." sözleri ile başlayarak filmin konusu hakkında ipuçları verdi. Krasinski sözlerine şu şekilde devam etti: "İzleyicilerin sevdiği bir karakteri ele alırsınız. Onu geri getirirsiniz ve o sevilen karakterler etrafında yeni bir hikaye oluşturursunuz."

    Yönetmen ve senarist Krasinski, ikinci filmin potalsiyel senaryosunu açıklayan şu sözleri ekledi: "Biz bunların tam tersine sahibiz. Sevilen karakterlerin etrafındaki dünyaya sahibiz ve izleyicilerin duygusal bağ kurma imkanı bulunan bu dünyada yaşayan herhangi birilerinin hikayesi etrafında dönebiliriz. Geriye dönme isteğimin nedeni, filmin sonunda anlayacağınız üzere kurduğumuz zengin dünyayı keşfetmenin eğlenceli olacak olması. Artık görebileceğimiz birçok farklı nokta var. Bu dünyadaki diğer insanların neler deneyimlediklerini farklı bir açıdan görme konusu benim merakımı uyandırıyor." Ayrıca yönetmenin söylediklerine göre ikinci film sayesinde, ilk filmde aydınlanmayan konulara ışık tutulacak.

    A Quiet Place 2'nun yönetmen koltuğuna oturmayacağını ifade eden Krasinski, henüz yönetmenlik yapacak ismin de belirlenmediğini açıkladı. Filmin senarist kadrosunda bulunan Krasinski'nin yanı sıra ilk filmin senaryosunu da kaleme alan Scott Beck ve Bryan Woods senaryoya imza atacak.

    Oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı belli olmayan A Quiet Place 2'nun 2020 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top