Hesabım
    Hugh Jackman'lı "The Greatest Showman"in Devamı Mı Geliyor?

    Müzikal dram filmi The Greatist Showman'in devam filmi hakkında Hugh Jackman açıklama yaptı.

    Geçtiğimiz yıl gişeleri alt üst eden müzikal film The Greatest Showman hakkında Hugh Jackman'dan açıklamalar geldi. İkinci filmin çekilip çekilmeyeceği konusu hayranlar tarafından merak edilirken, filmin başrol oyuncusu Hugh Jackman'dan soru ile ilgili yanıtlar geldi.

    Müzikal show dünyasının doğuşunu anlatan en iyi filmlerden biri olarak kabul edilen müzikal dram filmi The Greatest Showman'in devam filmi gelecek mi? P.T. Barnum'un gerçek yaşamından ilham alınarak kaleme alınan The Greatest Showman'in devam filmi konusunda BBC radyosundaki mikrofonlara cevap veren Hugh Jackman şu sözleri sarf etti: "Eğer gerçekten bu film ile ilgili doğru yönde olduğumu hissettiren bir fırsat tanınırsa, şapkamı kafama geçirir ve filme geri dönerim." Ama usta oyuncu Hugh Jackman'ın bahsettiği bu fırsatın Disney-Fox partnerliği başlamasının doğurduğu sonuçlara bağlı olarak değişiklik gösterebileceği tahmin edilenler arasında yer alıyor.

    Hugh Jackman, Disney-Fox partnerliği konusunda şu sözleri ekledi: "Şirketin Disney'e satılmasının sonucu olarak bazı durumlar var. Yani şu anda etrafta dönüp dolaşan birçok mesele bulunuyor. Ne yapmak isteyecekleri konusunda pek emin değilim. İlk filmi de elde edebilmek uzun sürmüştü. Ve bir müzikal film yapmanın zorluklarını esgeçmemek gerekir. Ama biliyorum ki, The Greatest Showman'in karakterlerini herkes çok sevdi. Benim için de bu filmde yer almak hayatımda yaptığım en güzel şeylerden biriydi."

    The Greatest Showman'in konusu ise şöyleydi: 12 yaşında askerlere atıştırmalık ve kiraz rumu satarak ticarete atılan doğuştan iş adamı P.T. Barnum, 1841 yılında dünyanın daha önce duymadığı bir hayalle yola çıkar; dünyanın en muhteşem gösterisini sunmak. Eşinin de desteğiyle tarihin ilk sirkini kurmak için işe başlayan Barnum, dünyanın farklı yerlerinde, anomalileri ile yaşamak zorunda kalan kişileri, genç yetenekleri ve azimli girişimcileri toplar. Tarihin ilk sirki, İngiliz hükümdarı Kraliçe Victoria'nın bile izlemeye geldiği bir Avrupa turnesine uzanacak ve dünyanın show dünyası anlayışını kökünden değiştirecektir.

    The Greatest Showman müzikal dram filmi geçtiğimiz yıl gişeden 434.000.000$ gelir elde etmişti. Her ne kadar eleştirmenler tarafından çok sevilmese de, müzikal film hayranları için The Greatest Showman vazgeçilmez bir konuma ulaşmış bulunuyor.

    Filmin başrol oyuncusu olan ve X-Men serisindeki Wolverine rolüyle herkesin hayranlığını kazanan Hugh Jackman, geçtiğimiz günlerde Google arama motoruna "famous Hugh Jackman movies" yazıldığında "Avengers: Endgame" filminin de çıkması ile gündeme gelmişti. Ancak bu haberin gerçek olmadığı ve yalnızca bir arama motoru algoritma hatası olduğu ortaya çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top