Hesabım
    Robert Downey Jr. "Avengers: Endgame"de Son Kez Iron Man Olacak!

    Robert Downey Jr.'ın Iron Man olarak Marvel ile yaptığı anlaşma sona eriyor.

    Avengers: Sonsuzluk Savaşı filminde Sonsuzluk Eldiveni sayesinde Thanos'un bir parmağıyla yok ettiği süper kahramanlarımızın akibetininin belli olacağı Avengers: Endgame filminin, yıllardır Iron Man olarak izlediğimiz Robert Downey Jr.'ın Marvel Sinematik Evreni'nde yer alacağı son film olacağı duyuruldu.

    Marvel Sinematik Evreni'nde bir yenilenmeye gidileceğine Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı Spider Man, Chadwick Boseman'ın yer aldığı Black Panther ve Brie Larson'ın yıldızı olduğu Captain Marvel filmleriyle kesin gözlerle bakılıyordu. Asıl Avengers ekibinin kahramanlarına hayat veren oyunculardan Robert Downey Jr.'ın Marvel ile anlaşmasının sona erdiği de duyurulunca, kahramanlarımızın emekliye ayrılacağı ya da onları daha farklı bir sonun beklediği kesinleşmiş oldu.

    Robert Downey Jr.'ın UK Twitter hayran hesabından yapılan duyuruda, oyuncunun Marvel ile anlaşmasının Avengers: Endgame ile sona erdiği söylendi. Tahmin edilebileceği üzere herkes için henüz resmi bir açıklama yapılmasa da yalnızca Robert Downey Jr.'a değil, ana Avengers ekibinin tamamına veda edebiliriz. Resmi olarak Marvel ile anlaşmalarının bittiği duyurulan isimler arasında Thor'u canlandıran Chris Hemsworth ve Captain America'yı canlandıran Chris Evans yer alıyor. Yeşil dev Hulk'ı canlandıran Mark Ruffalo, Black Widow olarak izlediğimiz güzel oyuncu Scarlett Johansson ve uzun süredir ortalıkta görünmeyen Hawkeye'ı canlandıran Jeremy Renner hakkında ise henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Anlaşması biten süper kahramanlarımızın hepsinin birden akibetinin kesin olarak ölüm olmayacağı tahmin edilenler arasında yer alıyor. Ayrıca ilerleyen zamanlarda Marvel'ın Evans, Hemsworth ve Downey Jr. ile yeni bir anlaşma yapabileceği de olasılık olarak ele alınıyor.

    Avengers: Sonsuzluk Savaşı filminde Thanos, dünya üzerindeki insanların yarısını yok etmişti. Yok olanlar arasında Spider-Man, Vision, Dr. Strange gibi birçok süper kahramanın da bulunması üzerine devam filmi dünyada en çok beklenen filmler arasında birinci sırada konumlandı. Esas Avengers takımının son kez bir arada görüleceği düşünülen Avengers: Endgame filminin 26 Nisan 2019'da ülkemizdeki sinemalarda izleyiciyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top