Hesabım
    Nijerya Göçmen Draması “Tasmanian Devil” Başrollerini Belirledi!

    Filmin başrolünü “Beasts of No Nation” ile tanınan Abraham Attah üstlenecek.

    Duygu yüklü bir büyüme hikayesi anlatacak Nijerya göçmen draması “Tasmanian Devil” oyuncu kadrosunu oluşturdu. 2015 yapımı “Beasts of No Nation” ile Bağımsız Ruh Ödülü kazanan ve “Örümcek-Adam: Eve Dönüş”te de karşımıza çıkan Ganalı genç yetenek Abraham Attah filmin başrolünü üstlenecek.

    Başrol isme filmde 2011 yapımı “Pariah” ile hatırlanan Adepero Oduye, “The Chi” dizisinin yıldızı Ntare Guma Mbaho Mwine ve “Colony” ve “Claws” dizilerinden Kwesi Boakye gibi oyuncular eşlik edecek. Kısa fimleriyle tanınan senarist ve yönetmen Solomon Onita, Jr. ise bu filmle ilk uzun metrajına imza atacak. Filmin çekimlerine bu yıl içinde Teksas’ın Dallas şehrinde başlanması bekleniyor.

    “Tasmanian Devil”, 19 yaşındaki bir Nijeryalı göçmeni (Abraham Attah) konu alıyor. ABD’ye taşınan genç, küçükken kendini ve annesini (Adepero Oduye) misyoner olma hevesiyle terk eden babasıyla (Ntare Guma Mbaho Mwine) bir araya gelir ancak bağ kurmakta güçlük çeker. Bir üniversite derneğine kabul edilir ancak katı ve dindar babası buna karşı çıkar. Genç, kendi ahlak prensiplerini kendi bulmaya çalışır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top