Hesabım
    Carrie Fisher'ın "Star Wars: Episode IX"da Yer Almasıyla İlgili Yeni Detaylar!

    Carrie Fisher, "Star Wars: Episode IX"da olması gerektiği gibi görünecek.

    Star Wars'da Prenses Leia'yı canlandıran değerli oyuncu Carrie Fisher'ın 2016 yılında hayatını kaybetmesiyle birlikte Star Wars: Episode IX'daki akibeti konusunda akıllarda sorular oluşmaya başlamıştı. Ancak J.J. Abrams'dan gelen açıklama ile işler değişmişti. Her ne kadar Hollywood'un sevilen oyuncusu Fisher'ı kaybetsek de açıklamaya göre Star Wars: Episode IX'da onu yeniden ve son kez görme imkanı yakalayacaktık. Şimdi ise Carrie Fisher'ın yakını Todd Fisher'ın yaptığı açıklama ile hayranları daha da sevindiren bir haber geldi.

    Lucasfilm, hayranların talepleri doğrultusunda "Normalde hayran ya da basından gelen spekülasyonlara yanıt vermeyiz. Ancak dolaşan bir söylenti var ki cevap vermek istiyoruz. Carrie Fisher'ı ya da Prenses/General Leia'yı dijital olarak Star Wars: Episode IX'da yaratmak gibi bir niyetimiz yok." şeklinde bir basın açıklaması yapmıştı.Todd Fisher, oyuncunun kızı Billie Lourd ile birlikte stüdyoya Carrie Fisher'ın görüntülerini kullanmasına izin verdiklerini açıklamıştı. J.J. Abrams'ın Carrie Fisher'ın Star War: Episode IX'da yer alacak olmasıyla ilgili geçtiğimiz Temmuz ayında yaptığı bir başka açıklamaya göre ise Fisher'ın The Force Awakens filminde çekilen ama kesilerek kullanılmayan sahneleri Episode IX'da kullanılacaktı. Bu sahneleri gören Todd Fisher ise Carrie Fisher'ın sahneleri hakkında yorumda bulundu.

    Fisher, konu ile ilgili "Kullanılmamış sahnelerin gelecek filmlerdeki hikayenin içerisine yerleştirilmesi daha önce çok da denenmemiş bir şey. Bu herkes için harika olacak. Episode IX'da Carrie olması gerektiği gibi görünecek. Tıpkı sahneleri dün çekilmiş gibi." açıklamasını yaptı. Ancak Todd Fisher, son kez bir Star Wars filminde görme imkanı bulacağımız değerli oyuncu Carrie Fisher'ın hikayedeki gidişatı hakkında ipuçları vermedi. Bunun yerine J.J. Abrams ve Lucasfilm'in söylediklerini tekrar ederek filmin geleceğini koruma amaçlı açıklamalar yaptı: "Konu hakkında detaylar vermek için yetkili değilim, ancak yapılan şeyleri gördüğüm için çok mutluyum."

    Geçtiğimiz haftalarda geleneksel olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Noel döneminde birçok beklenen filmin detayları hakkında bilgiler gelmişti. Star Wars hayranları da The Force Awakens hakkındaki detayların Noel döneminde izleyicilerle paylaşıldığını hatırlatıp, Episode IX'dan teaser yayınlanmasını yapımcılardan talep etmişlerdi. Ancak hayranların dilekleri gerçekleşmemiş ve onlardan sabretmeleri istenmişti...

    Henüz adı belli olmayan Star Wars: Episode IX'ın 20 Aralık 2019'da ülkemizdeki sinemalarda izleyicilerle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top