Hesabım
    "The Prodigy"de Doğaüstü Güçler Hakim!

    Korku filmi The Prodigy'den fragman yayınlandı.

    Korku gerilim türündeki metafizik güçleri kendine konu edinen film The Prodigy'den fragman paylaşıldı. Taylor Schilling ve Jackson Robert Scott'ın başrollerini paylaştığı The Prodigy, birçok kez filmleri Oscar sahibi olan dağıtım şirketi Orion Pictures aracılığıyla sinemalarda izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Sarah (Taylor Schilling), oğlu Miles ile yaşayan genç bir kadındır. Sarah, oğlunun bazı güçler tarafından sürekli olarak uyarıldığını fark edecektir. Bu güçlerin doğaüstü şeytani güçler olduğunu keşfeden Sarah ailesinin güvenliği için endişelenmeye başlamaktadır. Sarah, oğlunu bu karanlık güçlerin elinden kurtarmak ile oğluna duyduğu sevgiyi sık sık birbirine karıştırarak bu iki durum arasında sıkışıp kalacaktır. Oğlunu elde eden bu karanlık güçlerin ortaya çıkmasına neyin sebep olduğunu araştırırken geçmişin derin sularına dalmak zorunda kalan Sarah oğlunu kurtarmak için gerekli olan cevapları bulabilecek midir?

    Orange Is The New Black, Operasyon: Argo, Şanslı Biri gibi filmlerin Golden Globe ve Emmy adaylıklarına sahip başarılı oyuncusu Taylor Schilling ve korku romanlarının ustası Stephen King'in romanından uyarlanan It: Chapter I'ın talihsiz George karakterini canlandıran Jackson Robert Scott The Prodigy filminin başrollerini yer alıyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda  What Keeps You Alive filminden tanıdığımız Brittany Allen, Riddick Günlükleri, İyi Polis Kötü Polis gibi filmlerden ve The Umbrella Academy'de canlandırmaya hazırlandığı rolünden tanıdığımız Colm Feore ve Peter Mooney gibi isimler yer alıyor. The Prodigy'nin yönetmen koltuğunda The PactŞeytanın Kapısında gibi başarılı korku filmlerinin yönetmeni Nicholas McCarthy bulunurken, filmin senaryosunu Dehşet TreniHayvan Mezarlığı filminin yeni uyarlaması, Nightflyers dizisi gibi yapımların senaryosuna imza atan Jeff Buhler kaleme alıyor. The Prodigy'nin dağıtım şirketi olan Orion Pictures bünyesinde daha önce The Terminator, Robocop, The Silence Of The Lambs, Dances With Wolves, Amadeus gibi filmler gösterime girmişti.

    Doğaüstü korku temalı The Prodigy'nin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top