Hesabım
    2019 Eleştirmenlerin Tercihi Ödülleri’ni Taye Diggs Sunacak!

    Eleştirmenlerin Tercihi Ödülleri’nde bu senenin sunucusu açıklandı.

    24. Eleştirmenlerin Tercihi Ödülleri’nin sunucusu belli oldu. Törenin sunuculuğunu “Murder in the First”, “Empire” ve “All American” gibi dizilerden tanıdığımız oyuncu Taye Diggs üstlenecek. Ödüller 13 Ocak tarihinde Santa Monica’daki Barker Hangar’da sahiplerini bulacak.

    Aktör duyuruyla ilgili şöyle konuştu: “Gerçekten şeref duydum. Özellikle de, bir aktör olarak, eleştirmenlerin günümüzde eğlence sektöründe ne kadar önemli bir rol oynadığının farkına vardığımdan beri, 24. Eleştirmenlerin Tercihi Ödülleri’ni sunacağım için inanılmaz derecede heyecanlıyım. Televizyonun ve sinemanın en iyilerinin en iyilerini kutlayacağımız büyük geceyi dört gözle bekliyoruz!”

    Geçtiğimiz sene “Set It Up” ve “River Runs Red” filmlerinde izlediğimiz Taye Diggs’in rol aldığı televizyon dizileri arasında “Private Practice”, “Rosewood”, “The Good Wife”, “Kevin Hill”, “Ally McBeal”, “Ed”, “The West Wing”, “New York Undercover” ve “Law & Order” yer alıyor. Ödül töreninde yarışacak filmlere geçen ayki haberimizden göz atabilirsiniz.

    24. Eleştirmenlerin Tercihi Ödülleri Adayları Açıklandı!
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top